Kodėl „Paslapčių namų“ dalyvius pasiekia ne visos gerbėjų dovanos?

Devynias savaites – tiek laiko ką tik dvidešimtąjį jubiliejų atšventusios švenčių ir šeimos televizijos TV3 žiūrovai pro rakto skylutę stebi realybės šou „Paslapčių namai„ dalyvius. Šiandien projekte varžosi stipriausiųjų septynetukas iš penkiolikos. Kokie ženklai iš išorės, be visagalio Balso, „Paslapčių namų“ dalyviams dar leidžia pajusti realybės skonį?

„„Paslapčių namuose„ uždaryti šou dalyviai ilgainiui išorėje egzistuojantį pasaulį ima vertinti savaip. Tai gali būti sunku suprasti žiūrovams, stebintiems „Paslapčių namus“ per televiziją", – kalba šou režisierius Mindaugas Meškauskas. Pasak jo, tikėtina, kad atskirtieji nuo mus supančios informacijos realybės šou dalyviai susikuria savo pasaulį, kuriame egzistuoja tik jie ir paslaptingųjų namų įvykiai.

Jau seniai aišku, kad informacijos srautas, pasiekiantis „Paslapčių namų" gyventojus, – itin smarkiai ribojamas. Name gyvenantys žaidėjai nežino, kas vyksta Lietuvoje ir pasaulyje. Taip jie susikuria atskirą savo mikroklimatą.

„Tačiau žiūrovai savo favoritus nori padrąsinti. „Paslapčių namų„ dalyvius kasdien, o labiausiai po savaitės finalo, gerbėjai užverčia gėlėmis, pliušiniais žaislais, paveikslėliais, atvirukais, saldumynais, palaikymo filmukais ir kitom maloniom smulkmenom“, – sako M. Meškauskas.

Pasirodo, gerbėjų dovanos „Paslapčių namų„ gyventojams yra perduodamos lemiamu metu. „Šou dalyviai į žinutę iš išorės kartais gali sureaguoti ir neadekvačiai. Ten gyvenantys žaidžia žaidimą ir tampa įtarūs, linkę daryti savo išvadas. Jie neturi su kuo pasitarti, todėl kai kuriuos dalykus mato ir vertina kitaip, nei tai darytų realiame gyvenime“, – aiškina režisierius.

Tą akcentavo ir „Paslapčių namus„ palikusi gražuolė Dileta Meškaitė, išpopuliarėjusi muzikiniame šou „X Faktorius“ su merginų grupe „4 Roses„: „Geriau nieko nežinoti apie išorinį pasaulį. Ten gyvenimas visai kitoks.“

Tiesa, toli gražu ne visos gerbėjų dovanos perduodamos dalyviams – jos atiduodamos dalyviams paliekant „Paslapčių namus".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių