Kodėl nutrūko LNK laidos apie J.Furmanavičių transliacija?

Trečiadienį, nutrūkus LNK laidos „Abipus sienos“ transliacijai, daugelis žiūrovų sunerimo - kodėl laida buvo nutraukta kaip tik tuo metu, kai turėjo būti rodomas pedofilija įtariamas Andrius Ūsas.

Kelias dienas prieš laidos anonse skambėjo pažadas, kad žiūrovų laukia pasakojimas apie nužudytą Kauno apygardos teismo teisėją Joną Furmanavičių. Apie jo pomėgį keliauti, spėliones esą tolimajame užsienyje teisėjas kartu su vienu iš verslininkų buvo sekso turistai.

Ketvirtadienį portalo redakcija sulaukė nemažai gyventojų skambučių esą laidos transliacija vos prasidėjusi nutrūko ir dar ilgai televizorių ekranai mirgėjo baltai. Skambinusieji pasakojo, kad laida nutrūko tuomet, kai eteryje pasirodė A.Ūsas.

Vieni tiesiog piktinosi, kiti įtarinėjo, jog taip padaryta specialiai. Buvo net ir spėliojančių, kad transliaciją sustabdė nužudyto teisėjo Furmanavičiaus vėlė.

Prie pasipiktinusiųjų prisidėjo ir Drąsiaus Kedžio teta Audronė Skučienė.

„Ne tik Kauno, o ir kitų miestų žiūrovai nematė LNK ir LTV programų, trikdžių nebuvo tik Vilniuje", - portalui sakė G.Malaškevičius.

Nė vieno iš skambinusių įtarimai nepasitvirtino. Nepasitvirtino ir fgandas, kad programų transliacijos nutrūko dėl nedidelio gaisro televizijos bokšte. "Gaisro tikrai nebuvo. Įvyko labai retas signalų srauto paskirstymo technikos gedimas. Transliacijų sutrikimai truko neilgai: Kaune - vos tris minutes, kituose miestuose šiek tiek ilgiau, o Vilniaus visai nepalietė. Gedimai buvo operatyviai pašalinti ir viskas veikia puikiai", - portalą patikino Lietuvos radijo ir televizijos centro komunikacijos vadovė Gintarė Rimkuvienė.


Šiame straipsnyje: Kedys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių