Kodėl nutilo Faivelio akordeonas, arba kaip sunaikinti Palangos žydai

Grįžti į straipsnį

AR TIKRAI TAIP?..

AR TIKRAI TAIP?.. portretas
J. Beileso knygą turiu ir perskaičiau ją su didžiuliu susidomėjimu, tačiau tai ką dabar 2012 metais atsimena (?) knygos (2001 m.) autorius, kelia labai rimtų abejonių. Kad ir Beileso dabar prisimintas epizodas su 200 žydų vyrų inteligentų, sušaudytų už Birutės kalno. Ten ant paminklinio akmens nurodytas aukų skaičius tik 105... O Judkės knygoje (dabar po 11 metų prisimintų?) naujų epizodų su Molotovo kokteiliais, akordeonu, pionierių deginamais stalinų portretais, duobe kopose, sušaudymais sinagogoje kažkodėl nebuvo.

kodel

kodel portretas
saude kaip paukscius o Beileso nenusove ? kazkokia netvarka ,arba perdeda zydovskamorda .

to kodel

to kodel portretas
ar tave miske augino, kad zveriskumas jauciasi?

to kodel

to kodel portretas
O nepaklausei saves, kodel Lietuviai iki rusu ateimo su zydais gyveno graziuoju, o po rusu pradejo nekesti. Duosiu viena uzuomina, KGB katrie organizuodavo tremimus i Sibira didziaja dali sudare zydai. O tas rasytojas kazkaip rimtai persistenge savo fantazijas reiksdamas, nes kitaip jis jau seniai mires butu, nelabai tetikiu viso to svaiciojimo, cia matyt tam kad tik Lietuvius apjuodinti.

O

O portretas
PO KARO TIE SAULIAI ,MISKINIAIS TAPO.TAIP DABAR JIE VADINAMI KOVOTOJAI IR LT. DIDVYRIAI

MARIJA

MARIJA portretas
STINGSTA KRAUJAS PASKAICIUS.

mhm

mhm portretas
Zmones dazani nekencia ar bijo vieni kitu nes vieni kitu nesupranta. Taip jau yra: kiekvienas galvoja pirmiausia apie save ir ziuri is savo varpines. Teko ir tenka tureti daug reikalu su zydais, ir apmaudu del zmoniu tokio susvetimejimo pagal tautybes. Nes zydai galetu labai daug gero duoti visuomenei, jie tikrai turi ka pasakyti, bet deja, gyvena uzsidare, atsiriboje.. Atrodo, jie vis dar kazko bijo.

manau

manau portretas
jei vėl butu karas,tai istorija kartotusi vel...

Ne žydas

Ne žydas portretas
Ir vėl apie žydus. Perdaug ir per dažnai. Įkyru ir visiškai neįdomu.

Galerijos

Daugiau straipsnių