Kodėl naujo realybės šou dalyvė slepia savo tikrąjį vardą?

„Norėjau laimėti prizą, – sako bedarbis 34 metų Tomas Baranauskas neslėpdamas, kad TV3 realybės šou dalyvauja iš išskaičiavimo. – Neturėjau darbo, esu linkęs į avantiūras, todėl paklausiau savęs – o kodėl ir ne?“ Pusę pasaulio išmaišęs ir ekstremaliose kelionėse save išbandęs Tomas gavęs galimybę apsigyventi Gruzijoje ir išbandyti savo drąsą viduramžių pilyje iš karto ryžosi šiai avantiūrai.

Likimo burtai lėmė, kad Tomui į porą teko Deimantė Keturakytė, projekte panorusi vadintis Ugne. Kodėl interneto svetainių dizainere dirbanti mergina slepia savo vardą? „Esu užšalusi vienoje vietoje, visiškai užsisėdėjusi, todėl labiausiai troškau pasiįvairinti gyvenimą, išsijudinti ir prisiminti ankstesnį spalvingą gyvenimą“, – entuziazmu spinduliuoja Ugnė. Kodėl mergina slepia savo vardą ir apie kokį ankstesnį gyvenimą kalba?

34-erių metų kaunietė neslėpė ieškanti poros, todėl pirmąją dieną pamačiusi vyriškų dalyvių desantą akylai visus nužiūrėjo. „Man jie pasirodė visi labai negražūs“, – tiesumu stebina Ugnė.

Aštrialiežuvis Tomas „Pilies“ dalyvis taip pat negailėjo kritikos šou dalyvėms. „Pamačiau tokį būrį fyfų, buvau labai nustebintas! Gruzijos kalnuose iš toli šviečiantį makiažą ir prabangius apdarus matyti buvo mažų mažiausiai keista“, – merginas įvertino Tomas.


Šiame straipsnyje: šourealybės šoupilisGruzija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių