Kodėl ji vilki suknelę iš užuolaidų? (keista Adele apranga) (foto)

JAV įvykę „Grammy“  apdovanojimai tapo užsienio žiniasklaidos aptarinėjimo objektu ne tik dėl apdovanotųjų titulų, bet ir aprangos.

Dailymail.co.uk atkreipė dėmesį į keistą Adele suknelę, kurią internetinių dienoraščių autoriai palaikė pagaminta iš sunkių naktinių užuolaidų medžiagos.

24-erių dainininkė vilkėjo vintažinę gėlėtą suknelę iki kelių. Jos ypatybė – uždengtas kaklas. Šis akcentas išryškino naują dainininkės tatuiruotę po ausimi. Tai - kaligrafiškai išraityta „A“ raidė, kuri žymi Adelės sūnaus vardą „Angelo“.

Dainininkės aprangos ansamblį pabaigė gėlėti bateliai.

Ši Adele apranga jos gerbėjus nustebino, nes iki šiol ypatingoms progoms dainininkė rinkdavosi juodos spalvos drabužius.


Šiame straipsnyje: AdelesuknelėAngeloGrammy

NAUJAUSI KOMENTARAI

r

r portretas
atrodo puikiai. Kodėl gi ne. Be to, kas sakė, kad tai užuolaidos. Tarp kitko, dar sovietmečiu buvo kažkoks filmas apie sovietų ambasadorę užsienyje, kuri eidama į balių pas tos šalies karalių sau suknelę pasisiuvo iš užuolaidų ir atrodė pritrenkiančiai. Suknelių suvimas iš užuolaidų yra žinomas ir klasikinėje pasaulinėje literatūroje. Taip kad Adelė jums ne iš kelmo spirta. Graži, prabangi, įdomi, talentinga, moteriška.

woke

woke portretas
O man Adele patiko. Nusibodo,kai jauna mergina amzinai juodai apsirengusi,tarsi gedula nesiotu. Labai graziai atrodo,man patiko!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių