Kodėl Gintarė Valaitytė sapnuoja kaimą?

Šį ketvirtadienį, birželio 21-ąją, 21.00 val. startuojantis TV3 pasimatymų projektas „Ūkininkas ieško žmonos“ prie ekranų vilios ne tik vienišas, savo meilę labai trokštančias susirasti moteris, bet ir gražiems gamtos vaizdams neabejingus žiūrovus. Boluojantys laukai, kiek akys mato, romantiški saulėlydžiai išpuoselėtų sodybų prieglobstyje ir, žinoma, į aistrų verpetus įsipainioję šeši projekto dalyviai ir jiems neabejingos merginos – visa tai jau nuo šio ketvirtadienio laukia visų TV3 žiūrovų.

„Ūkininkas ieško žmonos“ dalyvių „piršlienė“ žavioji Gintarė Valaitytė į projekto filmavimo darbus intensyviai įsisukusi jau gerus tris mėnesius. Važinėjusi po šešių ūkininkų kruopščiai prižiūrimas valdas, vaikščiojusi po jų dirbamą žemę ir pati bandžiusi šeimininkausi ūkiuose G. Valaitytė prisipažino... sapnuojanti kaimą!

„Užaugau kaime – vaikystėje, paauglystėje jame praleisdavau visas savo vasaras. Tačiau tai, kas šiuo metu vyksta mano pasąmonėje, žodžiais apibūdinti sunku! Aš sapnuoju matytus ir nematytus išpuoselėto kraštovaizdžio kampelius. Sapnuose taip pat iškyla jūros, paplūdimių ir draugų sodybų vaizdai... Įdomu, ar taip mane veikia projektas,  filmuodami kartais užtrukdavome iki 12 val. per parą, ar mano artėjančių atostogų Ispanijoje dvelksmas?“ – garsiai šmaikštauja G. Valaitytė.

Intensyviai pradėjusi vasaros sezono darbus, mergina liepos pradžioje planuoja vykti atostogų, tačiau paslaptingai šypsosi paklausta, kas bus jos kelionės draugai. „Tegu tai bus paslaptis...“ – šypsosi charizmatiškoji TV3 projekto vedėja.

G. Valaitytė ne pirmą kartą prisipažįsta, kad „Ūkininkas ieško žmonos“ dalyviai ūkininkaičiai jai paliko labai gerą įspūdį: „Jie šilti, romantiški, atsakingi ir darbštūs. Tokių vyrų nori visos moterys!“

Birželio 21-ąją įvyksianti karšto pasimatymų projekto „Ūkininkas ieško žmonos“ premjera žada negailėti intrigų TV3 eteryje. Tai jau antrasis šio projekto sezonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių