Ko Tailande ieškojo teisėjas J.Furmanavičius?

Teisėjas Jonas Furmanavičius ir verslininkas Andrius Ūsas - tie, kurie skraido į Tailandą, kur po 50 dolerių perka vaikus... Tokius kaltinimus Drąsius Kedys ir jo aplinka svaidė ir prieš nuaidint šūviams Kaune, ir po dvigubos žmogžudystės.

Suprantama - jeigu pasitvirtintų, kad vyrai iš tiesų vyko į „pedofilų rojumi“ vadinamas šalis, tai būtų galima laikyti rimtu argumentu, kad D. Kedžio įtarimai dėl pedofilijos - pagrįsti.

Praėjus keletui savaičių po kruvinos dramos Kaune, „Abipus sienos“ redakcija sulaukė skambučio. Ona prisistačiusi moteris prasitarė žinanti ir galinti įrodyti: taip, Jonas Furmanavičius ne sykį keliavo toli už Lietuvos ribų. Taip, jis yra buvęs ir Azijoje... Ar gali būti, kad D. Kedį pasiekusios žinios apie teisėjo pomėgį keliauti ir tapo paskutine vinimi į jo karstą?

Antroji istorija atskleis fatališką sutapimą. Tą pačią Kauno žudynių dieną apsilankiusi Lukiškių kalėjime, Vaiko teisių apsaugos kontrolierė Rimantė Šalaševičiūtė iš Almos Bružaitės lūpų išgirs: jos vaikų nužudymo motyvas taip pat galėjo būti pedofilija. Žinios apie tai, kad Virgilijus Jonaitis nuo mažų dienų į komandiruotes veždavosi išimtinai vyriausiąją dukrą, aplinkiniams nuo seno nebuvo paslaptis...

Apsilankiusi Petrališkėje, R. Šalaševičiūtė išgirs ir apie dar vieną V.Jonaičio akibrokštą - bandymą apriboti motinystės teises Almai. Savo prašyme Kelmės raj. apylinkės prokuratūrai vyras baiminasi dėl likusių vaikų saugumo, motinai sugrįžus į šeimą. Ką tai turėtų reikšti? Juk nuteistoji malonės prašyti galės tik po dvidešimties metų, kai mažieji bus tikrai nebe vaikai.

Ko bijo Virgis ir Vaida? Ar galėjo broliukai žinoti mirtiną sesers ir tėvo paslaptį? Ar galėjo tai tapti motyvu atsikratyti jų, kad toji paslaptis būtų išsaugota? Skandalingi liudijimai - laidoje „Abipus sienos“, trečiadienį, 19 val. 40 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių