Ko I. Gervinskaitė ieškojo šiukšlių konteineryje?

Sostinės senamiesčio kiemo gyventojai galėjo stebėti keistoką vaizdą – „Mis Lietuva 2011“, BTV muzikinio šou „Muzikinė kaukė“ dalyvė Ieva Gervinskaitė kažko vaikštinėjo aplink šiukšlių konteinerį, o ant žemės mėtėsi pridraskytų šiukšlių maišų su įvairiausiomis atliekomis.

Gal gražuolė kažko ieško? Nejaugi ji nesibodėjo teptis rankų rausdamasi tarp šiukšlių? Vienas po kito prie gražuolės vis prieidavo įvairiausi žmonės. Vieni siūlėsi padėti ieškoti į konteinerį įkritusių raktų, kiti gėdino, jog mergina taip sujaukė aplinką, dar kiti net siūlė maisto neva badaujančiai „Mis Lietuvai“.

„Kai pasakoju draugams, visi stebisi, kaip ištvėriau nepasiuntusi visų tų įkyruolių kuo toliau. O aš su šypsena visiems aiškinau vis tą patį, ką čia veikiu, kaip čia atsidūriau. Jaučiausi sutrikusi, nes atrodė, kad nė vienas manęs negirdi ir nesupranta“, - įspūdžiais dalinosi I.Gervinskaitė.

Mergina prisipažino, kad nors išoriškai atrodė besišypsanti ir linksma, viduje jau galvojo pakliuvusi į kažkokią keistą painiavą. „Per daug sutapimų: pavyzdžiui, kad tiek daug žmonių prie manęs priėjo per tokį trumpą laiką. Tačiau reagavau taip, kaip ir visada – be pykčio, su šypsena“, - juokėsi tituluota gražuolė.

Pasirodo, visa tai tebuvo „VRS kameros“ filmuojama situacija, kurioje nuspręsta patikrinti tituluotos gražuolės kantrybę ir nervus.


Šiame straipsnyje: Ieva GervinskaitėBTV

NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaip sako rusai

Kaip sako rusai portretas
"u bagatych svoji privyčki".
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių