K.Minogue išleidžia singlą „Better Than Today“

Energinga ir itin veikli POP muzikos dievaitė Kylie Minogue nenustoja džiuginti savo gerbėjų – jau gruodžio 5 d. pasirodys jos trečiasis singlas „Better Than Today“ iš 11-ojo atlikėjos albumo „Aphrodite“.

Pozityvių vertinimų iš muzikos kritikų sulaukusį singlą „gyvai“ galės išgirsti visi Kylie Minogue gerbėjai, stebėsiantys jos pasirodymus per pasaulines gastroles, kurios jau vasario 19 d. prasidės Danijoje, o vasario 26 d. pasieks ir „Siemens“ arenoje susirinkusius daininkės gerbėjus.

Čia bus įrengta įspūdingo dydžio ir formos scena – į koncertinio turo pasirodymus dainininkė gabena nuosavą sceną, garso ir šviesos techniką.

Pasak muzikos kritikų, Kylie Minogue singlas „Better Than Today“ – vienas įsimintiniausių 11-ojo atlikėjos albumo „Aphrodite“ kūrinių, išsiskiriančių savitu šokio ir country muzikos stilių deriniu. „BBC Music“ svetainėje teigiama, kad atlikėjos singlo vaizdo klipas primena „linijinius šokius šokančius kyborgus“, o tarptautinis kultūros kritikos žurnalas „PopMatters“ singlą vadina „saldžiu šuoliu“.

Pasak žurnalo kritiko Christel Loar, kai atlikėja paklausia „Koks tikslas yra gyventi, jei tu nenori šokti?“, skambant saldiems „Better Than Today“ ritmams, nustembi, kad anksčiau tau į galvą nebuvo atėjęs šis klausimas.

„Aphrodite“ yra tas retas puikių muzikos kūrinių rinkinys, kuris teikia paprastą ir gryną malonumą jų klausytis. Kylie išties yra „auksinė“ mergaitė“, - teigia Ch. Loar.

Singlą „Better Than Today“ charizmatiškoji australų dainininkė pirmą kartą „gyvai“ atliko pernai metais Šiaurės Amerikoje, kai šią dainą pristatė pasaulinio turo „For You, For Me Tour“ metu, užsimindama apie artėjančio naujojo albumo „Aphrodite“ pristatymą. Jo vaizdo klipą, kuris pasirodė praėjusį penktadienį, lapkričio 19 d.,  režisavo pati Kylie Minogue, padedama teatro režisieriaus William Baker.

Be naujausio Kylie Minogue singlo „Better Than Today“, atlikėjos gerbėjai Vilniuje išgirs ir ankstesnius jos singlus „All the Lovers“ ir „Get Outta My Way“, taip pat jau legendiniais tapusius dainininkės hitus „Spinning around“, „In your eyes“, „Can‘t get you out of my head“ bei kitus.
Pasak „Seven Live“ generalinio direktoriaus Juro Vėželio, K. Minogue gerbėjus Lietuvoje nudžiugins ir neįprastai didele scena, pritaikyta gausiai daininkės šokėjų komandai. Širdies formos scena tęsis beveik iki „Siemens“ arenos vidurio, todėl itin daug atlikėjos gerbėjų, stebinčių pasirodymą stovimame parteryje, galės iš arti pamatyti garsiąją atlikėją.

„Kylie Minogue rengia nepakartojamus ugningus šou, kurie tampa tikra palaima akims, todėl džiugu, kad dainininkės ir jos šokėjų nevaržys erdvės apribojimai“, - sakė J. Vėželis.

Bilietus į vienos populiariausių pasaulyje pop atlikėjų pasirodymą platina bendrovė „Tiketa“.


Šiame straipsnyje: Kylie Minogue

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių