Klube „Kiwi“ – erotikos ir egzotikos kupinas gimtadienis

Šeštadienį Klaipėdos naktinį klubą „Kiwi“ vienai nakčiai aistringai užvaldys SexPazintys.lt – internetinis pažinčių portalas ten švęs savo trečiąjį gimtadienį.

Pažinčių portalo vakarėlis

Vakarėlio šokių aikštelę saldžiausiais muzikos ritmais kaitins klubo svečiai Dj Morais (Didžioji Britanija), Adam Vicious ir EMI (Lietuva).

SexPazintys.lt – vieta, kur lankosi žmonės, ištroškę saldžių nuodėmių ir turintys beribių fantazijų. Vos atvėrus titulinį portalo puslapį, pirmosios antraštės informuoja: jokių tabu, jokių ribų, jokių drabužių ir jokios gėdos. Atviri pokalbiai, diskusijos iki paryčių, erotinės nuotraukos ir išskirtinės pažintys internete ir už jo ribų. Pažinčių portalas šiltai sutinka kiekvieną, trokštantį karštais prieskoniais paįvairinti kasdienę rutiną.

Gimtadienis su „S“ ženklu

Žadama, kad erotikos persmelktas SexPazintys.lt gimtadienis gundančiu atvirumu nustebins svečius. Vakarėlio atmosferą audrins ir provokuos striptizo bei fetish šokėjos. O išskirtiniai vakaro aprangos fetish atributai – antkakliai, rimbai ir akis pridengiančios kaukės – jaudins ne tik vyrus, bet ir moteris. Aktyviausių šventės dalyvių laukia erotiniai konkursai, prizai ir naujausios erotinių drabužių kolekcijos pristatymas.

„Tokio gimtadienio dar nebuvo! Tai bus išskirtinis vakarėlis, sklidinas merginų grožio, specialių gimtadienio dekoracijų ir linksmybių su „S“ ženklu“, – teigė SexPazintys.lt atstovai.

Egzotiškos išvaizdos svečias

Sveikinti SexPazintys.lt atvyks svečias iš Didžiosios Britanijos – Dj Morais, saldžiais ritmais ir egzotiška išvaizda lengvai įviliojantis merginas į šokių aikštelę.

Dj Morais į muzikos traukinį įšoko kartu su Disco & Rare Groove stiliais, bet galiausiai apsistojo ties soulful, tech house, disco ritmais ir tęsia savo muzikinę istoriją jau ne vienerius metus.

Dar vienas sveikintojas – lietuvaitis Adam Vicious. Prisiekęs house muzikos didžėjus SexPazintys.lt apdovanos soulful ir deep house skambesiu.

Dj Morais ir Adam Vicious galima išgirsti plačiausiai žinomoje internetinėje house muzikos radijo stotyje „SSRadio“. Britas su draugu DeepCitySoul laidoje „House Is Home“ klausytojus supažindina su šių ir jau praėjusių laikų house muzika.

Ruošia išskirtinį muzikos užtaisą

Adam Vicious – pirmasis lietuvis, transliuojantis house muzikos autorinę laida „Strictly House Sessions“ pasaulinio garso radijo stotyje. „Vertinu galimybę dalytis savo mylima muzika su visu pasauliu“, – teigė didžėjus ir vakarėlių organizatorius Adam Vicious.

Prie soulful house muzikos skleidėjų šeštadienio vakarą „Kiwi“ klube dar prisijungs panevėžietis EMI, priklausantis „CBM“ komandos branduoliui. Diskžokėjas vakarui ruošia išskirtinį muzikos užtaisą, specialiai skirtą aistringiausiam pažinčių portalui.

SexPazintys.lt trečiasis gimtadienis – pašėlęs seksualumas šokių aikštelėje, saldūs muzikos ritmai ir erotika persmelktos linksmybės – jau šį šeštadienį Klaipėdos naktiniame klube „Kiwi“ (J.Janonio g. 27). Įėjimas – nuo 15 Lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

s

s portretas
www.sexon.lt
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių