Klube „Exit“ - publikos numylėtiniu James Zabiela

Šeštadienį, nuo 22 valandos klubo "Exit" duris pravers publikos numylėtinis James Zabiela, kurį drąsiai galima vadinti vienu laukiamiausių visų laikų didžėjumi Lietuvoje.

Su krūva „žaislų“

Didžiausiuose šalies miestuose ne po vieną sausakimšą pasirodymą surengęs didžėjus iš D. Britanijos į Kauną atvyksta kartu su savo tėvynainiu Tom Budden. Tai - oficialus James Zabiela pasaulinį turą apšildantis atlikėjas. Klubas „Exit“ taps išimtimi, mat čia į sceną lips ir trečias didžėjus - geras svečio bičiulis Mindaugėlis.

Unikaliu pasirodymų braižu garsėjantis James Zabiela klubo „Exit“ grotuvus papildys savo asmeniniais „žaislais“. Naujausių technologijų fanas scenoje neapsieina be efektų bloko ir kitų modernių įrengimų, kurių pagalba kiekvienas didžėjaus setas virsta nepakartojamu.

„Paprastai naudoju visą krūvą „žaislų“, kurie pasirodymą padaro įdomų ne tik man pačiam, bet ir publikai. Turiu tiek daug visko pajungti, tačiau nemėgstu trukdyti prieš mane grojančiam didžėjui. Todėl pasirodymus pradedu grodamas kompaktais, o savo prietaisus susijungiu seto metu“, - pasakojo virtuoziškais eksperimentais scenoje garsėjantis James Zabiela.

 

Rankose - naujas darbas

Į Kauną „Exit“ svečias atsiveža savo naujausią darbą - vos prieš mėnesį prestižinės kompanijos „Renaissance“ išleistą kompiliaciją „The Master Series: Life“. Šis rinkinys reklamuojamas neįprastu būdu - dalinamas klubuose James Zabiela turo metu. Ne išimtis ir „Exit“, į kurį didžėjus žada atvežti 1000 naujausios kompiliacijos kopijų.

Tai - jau antrasis James Zabiela „The Master Series“ leidinys, sukurtas nepraėjus nė metams nuo itin sėkmingo pirmojo pasirodymo. „Pasiūlymo antrajai kompiliacijai iš „Renaissance“ sulaukiau tą pačią savaitę, kai pernai pasirodė „The Master Series“, - sakė James Zabiela.

 

Rengiasi Ibizai

Didžėjus mylimas ir išskėstomis rankomis laukiamas ne tik Lietuvoje, bet visame pasaulyje. Po pasirodymo klube „Exit“ James Zabiela išvyks į turą Australijoje, Singapūre, Korėjoje ir Japonijoje, kurių klubus aplankys dar šį mėnesį.

Vėliau atlikėjas skris į JAV ir Pietų Ameriką - didžėjaus pasirodymai suplanuoti Peru, Kolumbijoje, Argentinoje ir Brazilijoje.

„Man tai jau bus aštunti metai klube „Space“, praėjusi vasara buvo pati sėkmingiausia Ibizoje“, - apie vasarą tęsiamą rezidenciją legendiniame Ibizos klube sakė James Zabiela.

 

Piršlybos klube

Nenuostabu, kad nuolat po karščiausius pasaulio linksmybių taškus keliaujantį populiarų atlikėją lydi įvairios netikėtos istorijos. Viena jų - elektroniniu paštu gautas fano prašymas padėti pasipiršti savo išrinktajai klube, kuriame planuojamas atlikėjo pasirodymas.

„Pirma kilusi mintis buvo - nejaugi teks imtis mikrofono? Viskas baigėsi tuo, jog seto pabaigoje virš galvos iškėliau nešiojamąjį kompiuterį, kuriame didelėmis raidėmis užrašiau „Šeri, ar tekėsi už Džo?“. Jis puolė ant kelių, visi ėmė ploti ir sveikinti, dėjosi tikra beprotybė... Buvo jėga“, - juokėsi James Zabiela, šeštadienį savo „žaislus“ rikiuosiantis klube „Exit“.

 

 

 


Šiame straipsnyje: exitexit

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių