Klube „Dr.Who“ – seksuali vasaros invazija

Klaipėdoje bus sumaišyti visi kalendoriaus lapeliai. Sausio 22 d., penktadienį, klubas „Dr.Who“ vienai nakčiai paskelbs vasaros sezoną ir virs paplūdimiu, kuriame karaliaus kūniški malonumai, gaivios spalvos ir stilinga muzika.

Net stipriausias apsauginio kremo nuo saulės faktorius nepadės apsisaugoti nuo kaitinančios atmosferos, kurią žada įspūdingas ir iki smulkmenų apgalvotas šou. Vakarėlio „Sex on the Dr.Who Beach“ metu veiksmo ir peno akims bus ne tik ant scenos - jo nestigs kiekviename specialiai išdekoruoto klubo kampe.

Lietuvos vyrų striptizo žvaigždės - grupė „Gelbėtojų šou“ - atveš ne tik pikantišką savo programą, bet ir įsijaus į tikrų paplūdimio gelbėtojų vaidmenis. Dailiosios lyties atstovės galės jaustis išties ramios, nes įdegę ir tik šortais pasipuošę paplūdimio dievaičiai bus pasiruošę bet kurią akimirką sureaguoti į S.O.S. signalus. Esant reikalui jie nusvies gelbėjimo ratą prie baro, leis patikrinti savo raumenų stangrumą, apkabinimų švelnumą bei išmėginti, ar plakta grietinėlė ant krūtinės gali atstoti drėkinantį losjoną.

Vyrų paplūdimio zonoje temperatūra bus nė kiek ne žemesnė. Svečiais ten pasirūpins „Bikini merginos“ - žaviausių vasaros amazonių draugija. Gražuolės neslėps ne savo iškilumų, nei geros nuotaikos, kuri greitai visus nuskraidins į šokių aikštelę.

Vasarišku house muzikos fonu pasirūpins „Flaxen Beats“ didžėjų komanda ir gyvos perkusijos asai, kurie vakarėlio svečius pasitiks jau prie „Dr.Who“ paplūdimio vartų.

Renginio organizatoriai „All In“ pasirūpins, kad vienai nakčiai klubo barai transformuotųsi į jaukias paplūdimio užeigas šiaudiniais stogeliais. Metamorfozės taip pat laukia didžėjų, visų padavėjų ir barmenų, kurie oazės svečius kvies degustuoti tropiniais vaisiais pagardintus kokteilius.


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių