Klube „Dr.Who“ pražys muzikinės ir kūniškos grožybės

Savaitgalį Klaipėdą aplankys karštos atmosferos frontas ir pradės tirpti net didžiausios pusnys.

Šių reiškinių kaltininkas - klubas „Dr.Who“, kuriame dūks seksualiausios Lietuvoje „Pure Star Agency“ šokėjos, o prie pulto „kepamus“ setus pagardins gyvas gundančios DJ Biachi vokalas.

Penktadienio vakarėlis žada rinktinės DJ Driule XL muzikos ir rinktinių gražuolių - klube šoks ir žavesio kerus skleis karščiausiose pasilinksminimo vietose Europoje dirbančios go-go deivės. Į Lietuvą „Pure Star Agency“ angelai parskrido tik trumpam, tad jų vizitas pajūryje yra išties laukiamas. Išpuoselėti kūnai ir jų grožį kukliai pridengiantys sceniniai kostiumai - peno akims nestigs. Penktadieninė „Pure Star Agency“ naktis taip pat ypatingai pagerbs ištikimiausius klubo draugus, kurie jau beveik dvejus metus neįsivaizduoja savo savaitgalių be „Dr.Who“ šurmulio.

Šeštadienį prie pulto stosianti DJ Biachi publikai ruošia šiltų melodijų pripildytą sexy house setą, kurį sušildys ir savo vokalu. Iš pačios DJ Biachi lūpų turėtų nuskambėti „Kings of Tomorrow“ perliukas „Finally“ ir keli kiti diskotekininkams gerai žinomi kūriniai.

„Dr.Who“ scenos debiutantė turėtų sužibėti itin gundančiu įvaizdžiu. Seksualūs rūbai, „Swarovski“ spindesys - DJ Biachi silpnybė.

„Merginas, savo gyvenimą susiejusias su DJ karjera, Lietuvoje galima ant pirštų suskaičiuoti. Klaipėdiečių laukia puiki proga pasimėgauti vienos iš jų muzikine draugija. Geras skonis prie pulto, grožis ir charizma - DJ Biachi išties yra apdovanota“, - savo bičiulei negailėjo komplimentų DJ Driule XL, kuris taip pat ruošia gardų setą.

„Dr.Who“ rezidentas neabejojo, kad šis šeštadienis, kuris bus subalansuotas tiek vyrams, tiek dailiosios lyties atstovėms, taps sultinga artėjančios Šv.Valentino dienos preliudija.


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių