Klube „Dr.Who“ – moteriškumo triumfas su „Hed Kandi“

Savaitgalio naktis Klaipėdoje apipins moteriški kerai. Klube „Dr.Who“ numatoma neeilinė jų koncentracija – tiek šokių aikštelėje, tiek ir prie DJ pulto.

Penktadienį damoms oro bučinius siųs naujas vakarėlių ciklas „Girl Power“. „Jau ne kartą virpinome savo draugių širdis, kviesdami degustuoti specialiai joms subalansuotas programas, ir įsitikinome, kad išsidūkti be tabu, be ribų ir be savo antrųjų pusių kartais geidžia kiekviena. „Girl Power“ ženklu nuo šiol bus žymimi vakarėliai, kurių metu klubas laikinai priklausys tik damoms“, – kalbėjo klubo atstovai.

Merginų įnorius žada patenkinti ir DJ Driule XL, ir ypatingosios „Gelbėtojų šou“ pajėgos – bus proga išvysti pagrindinę grupė sudėtį. Kol vakarėlis įsisiūbuos, kitiems džentelmenams teks pasitikrinti kantrybę lūkuriuojant prie klubo įėjimo. Po vidurnakčio, kai dailiosios lyties atstovių skruostai jau bus smagiai įraudę, „Girl Power“ atvers duris ir „džigitams“.

Šeštadienį uostamiesčio klubinėtojų lūpos lyg rožinį burtažodį šnabždės „Hed Kandi“ vardą. Jis visame pasaulyje žymi karščiausius vakarėlius ir kokybišką, pozityvia energija alsuojančią muziką. Visiems šiems dalykams „Pink Poison“ vakarėlyje atstovaus pirmąkart ant „Dr.Who“ scenos užlipsianti DJ Maxine Hardcastle.

Iš Didžiosios Britanijos atvyksianti viešnia savo kūriniais bei vokaliniais sugebėjimais hipnotizuoja populiariausių pasaulio klubų šokių aikšteles. Muzikos namų „Hed Kandi“ karūnoje M.Hardcastle – tikras perlas, spindintis tiek talentu, tiek ir moterišku žavesiu. „Pink Poison“ žada rožinių įspūdžių ne tik moteriškajai publikos daliai, bet ir visiems, kurie neabejingi stilingam funky house bei electro skambesiui.

Klaipėdos klubo „Dr.Who“ (Naujojo Sodo g. 1) durys atidaromos 22.30 val.

Įėjimas – 20 Lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių