Klube „Dr.Who“ – „mėnulio eisena“ ir pasiutpolkės su sombrero

Šį savaitgalį Klaipėdos klubas „Dr.Who“ atiduos duoklę nemirtingam Michaelo Jacksono talentui ir nelėtins tempų vakarėlyje „Wild Sombrero Night“.

Penktadienį klube – scenos legendai dedikuotas projektas su vokalistu Donatu Montvydu. Praėjus vieneriems metams po popmuzikos karaliaus M.Jacksono mirties „Michael Jackson project“ galima pavadinti atminimo koncertu, tačiau jokių liūdnų natų jame nebus – tik vietoje nusėdėti neleidžiančių hitų ir energijos pliūpsnis, žadėjo organizatoriai.

 „Tabami goes Michael Jackson“ projekte sėkmingai įkūnijęs ryškiausio kalibro žvaigždę D.Montvydas ant „Dr.Who Gyvai“ scenos šįsyk pasirodys „solo“. Choreografo Šarūno Kirdeikio pamokų jis neužmiršo ir turėtų pademonstruoti kelis nugludintus šokių žingsnelius, kuriuos pasauliui paliko M.Jacksonas. Vis dėlto koncerto ašis – visą pasaulį pavergusios dainos, atliekamos su milžinišku įkvėpimu. Kitaip ir būti negali, nes pats Donatas yra prisipažinęs, kad M.Jacksono kūryba yra itin artima jo širdžiai.

Šeštadienį prisiekę naktibaldos tikrai neturėtų sėdėti namuose lyg kaktusą kandę. Visi kviečiami į klubą „Dr.Who“ degustuoti teminį „Wild Sombrero Night“ eliksyrą bare ir karštesnius nei Meksikos saulė ritmus. Vakarėlio „druska“ – DJ Black B setas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių