Klube „Dr.Who“ – lazerinis sezono uždarymas

Klaipėdos „pelėdos“ besibaigiančios žiemos naktis reziumuos ledlaužyje „Dr.Who“. Savaitgalį už klubo šturvalo stos jo rezidentai, o geros nuotaikos rezervus išlaisvinti padės reginys, sujungsiantis muziką, šokį, spalvų ir lazerių blyksnius.

„Jackpenktadienio“ vakarėlio dirigentams DJ Driulei XL ir DJ 2sys ant scenos kompaniją palaikys seksualiosios „Pure Star Agency“ šokėjos. Širdį šildantys house ritmai ir jais besimėgaujančių divų kūnai privers visus savaitės rūpesčius palikti už klubo durų.

Bičiuliai, kurie drauge su „Dr.Who“ įveikė šalčius, sniego bei gripo atakas, šeštadienį iš širdies linksminsis žiemos sezono uždaryme. Išraiškingą lazerių šou klubinėje erdvėje papildys šokių etiudai - nuo breiko iki baleto, o taip pat „neoninė pantomima“. Plastiški profesionalių aktorių judesiai, nakties atmosferą atitinkantis jų įvaizdis bei interaktyvus bendravimas su publika padės mintimis nusikelti į fantazijų dimensiją. Lazerių blyksniai atkartos mėgiamiausių klubinėtojų kūrinių ritmus, kurių pažers „Dr.Who“ rezidentas DJ 2sys, ir pavasario išsiilgusių širdžių dūžius.


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių