Klube „Dr.Who“ – kalėdinė Venecija ir naujametis glamūras

Besibaigiant 2010-iesiems Klaipėdos naktiniame klube „Dr.Who“ siaus Venecijos karnavalas ir dainuos Donatas Montvydas.

Gruodžio 25 d. kalėdiniame Venecijos karnavale šiugždės prašmatnūs kostiumai, o kaukėse įrėminti žvilgsniai kurstys intrigas. Naujametinės fiestos gruodžio 31 d. burtažodžiai – „Glamour New Year Party“ ir D.Montvydas.

„Negailestingai naikinti šventinį vaišių stalą ar „nioliktąjį“ kartą žiūrėti „Vienas namuose“ per TV? Kalėdinė „Dr.Who“ alternatyva – klubine elegancija alsuojanti naktis. Tęsiame teminių vakarėlių tradiciją: pernai pakvietę pasidairyti po Holivudą, šįsyk publiką susodinsime į geros nuotaikos gondolą ir plukdysime venecijietišku maršrutu. Laukia puiki proga paganyti akis į įspūdingus apdarus, ryškius personažus ir patiems pažaisti savo įvaizdžiu“, – kalbėjo „Dr.Who“ atstovai.

Stilinga maskuotė garantuoja anonimiškumą, tačiau visas nakties kortas dar labiau sumaišys nenuspėjami reiškiniai – iš po klubo skliautų pažirs sniegas, spindesiu apgobs konfeti pūga, akins ugnies šou.

Specialiųjų efektų neišvengs ir gruodžio 31-osios „Glamour New Year Party“ naktis, kurios kviestinė žvaigždė – Donatas Montvydas. Jo muzikiniai sveikinimai apims ryškiausių popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono hitų kaleidoskopą, mintinai žinomas dainas iš Ne-Yo, Usher ir kitų atlikėjų repertuaro, neliks nuošalyje ir paties Donato kūryba.

„Glamour New Year Party“ – tai ne tik aukščiausios prabos muzika bei visi privalomi Naujųjų sutikimo atributai, tai ir kvietimas pasipuošti ypatingai nakčiai. Traukiant iš spintos išskirtinės progos vertus apdarus derėtų nepamiršti akinančios šypsenos ir šėlsmo aksesuarų“, – priminė „Dr.Who“ stilistai.  

Geriausius 2010-ųjų house muzikos ritmus prie didžėjaus pulto per Kalėdas ir Naujųjų naktį reziumuos Justin Beat. Šventiniai rezidento setai žada negailestingą iššūkį proginiams bateliams, kuriems teks atlaikyti tikrą klubinį kankaną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių