Klube „Dr.Who“ – gaivus Sashos Song benefisas

Pavasario sezoną klubas “Dr.Who” neatsitiktinai pradės su nuoširdumu ir charizma spinduliuojančiu Sasha Song. Kovo 5 d., penktadienį, atlikėjas klaipėdiečiams pristatys gaiviais muzikiniais vėjais alsuojančią programą, kurios pagrindą sudarys naujos dainos.

„Panelė“, „Say „yes“ to Life“, kiti būsimam albumui jau paruošti kūriniai skambės gyvai, pritariant Sashos Song scenos partnerei Norai Strolytei ir profesionalių muzikantų grupei.

Kol kas galima tik spėlioti, kuris atlikėjas ar grupė šiemet bus apdovanotas kelialapiu į „Euroviziją“ Norvegijoje, tačiau negalima atmesti tikimybės, kad į tarptautinį konkursą antrąsyk bus deleguotas Sasha Song. Nacionalinės atrankos finalas visus taškus sudėlios pasirodymo klube „Dr.Who“ išvakarėse. Jei atlikėjas taptų laureatu, klaipėdiečiai būtų pirmieji, kurie galėtų jį pasveikinti autoriniame koncerte.

„Sashos Song pasirodymas turėtų tapti žaviu akcentu pasitinkant Tarptautinę moters dieną. Šviesių emocijų nestokosiantis koncertas - puiki proga pasveikinti savo brangiąsias ir linksmai praleisti vakarą gražiausių šypsenų apsuptyje“, - kalbėjo organizatoriai.

Sashos Song pasirodymo vakarą klubas duris atvers anksčiau nei įprastai - jau 22 val. Koncertas „Dr.Who“ erdves ir publikos širdis užlies 23 val. Svečiui nulipus nuo scenos pavasariškų house ritmų pažers už pulto stosiantis DJ 2sys. 


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių