Klube “Dr.Who” didžėjaus bei dainuos britė Abigail Bailey

Vieninteliam pasirodymui Lietuvoje tiesiai iš Didžiosios Britanijos į Klaipėdos naktinį klubą “Dr.Who” atvyksta didžėja bei vokalistė Abigail Bailey. Su tokių šokinės muzikos kūrėjų kaip Herd & Fitz, Soul Central ir Tom Novy hitais išgarsėjusi mergina šį penktadienį ne tik darbuosis prie DJ pulto, bet tuo pačiu metu gyvai atliks ir žinomiausius savo kūrinius. 

Britė Abigail Bailey klubinės kultūros sūkuryje sėkmingai sukasi jau porą metų ir gali pasigirti pasiekimais abiejose šios srities barikadų pusėse. 

Ji jau tikrai tvirtai įsitaisė tarp vokalisčių grietinėlės. Šios atlikėjos balsą daugelis prodiuserių ir didžėjų apibūdina kaip angelišką bei jausmingą, turintį divos prieskonį. 

Svaiginanti dainininkės karjera prasidėjo 2005 m., kai ji su prodiuseriais Herd & Fitz įrašė kūrinį „I Just Can't Get Enough“, kuriame atliko vokalo partiją. Kompozicija tapo ypač populiari vakarėlių meka vadinamoje Ibizoje, o dainos „a capella“ versiją galima išgirsti skambant ir su žinomu David Guetta hitu „The World Is Mine“. 

Nuo tada A.Bailey balsas lydi ir daugelį kitų kūrinių, tarp kurių - Whelan & Di Scala „Outta Time“, Matt Samuels „Killer“, M.Y.N.C Project „Something Only Your Mind“, Soul Central „Time after Time“. Pastariesiems dviem, beje, vokalistė sukūrė ir žodžius. 

Praėjusią vasarą Abigail kartu su Tom Novy pasirodė „Space Ibiza“ atidarymo vakarėlyje, kurio metu gyvai atliko jų bendrą singlą „Runaway“, vėliau pasiekusį 4-ąją vietą „Buzz“ topuose. 

Savo sugebėjimą dainuoti skardžiabalsė atlikėja parodys ir penktadienio vakarėlyje klube „Dr.Who“. 

Didžėjavimo aistrai daugiau dėmesio skirti Abigail nusprendė po to, kai pradėjo sėkmingą dainavimo karjerą. Pastaraisiais metais ji nuolat kviečiama groti į tokius klubus kaip „Ministry Of Sound“, „Gatecrasher“, „Ibiza Underground“, „Pukka Up“, „Kinky Malinky“ bei renginius Europoje bei Brazilijoje. 

A.Bailey taip pat veda laidą Londono radijo stotyje „Push FM“ ir yra išleidusi miksuotą kompaktinę plokštelę, kurioje galima rasti ir kartu jos su „Delicious“ sukurtą kūrinį „Bounce“. Šiam kūriniui pagyras žarstė tokie žinomi prodiuseriai ir didžėjai kaip Nic Fanciulli, Mark Brown and Eric Morillo bei Pete Tong. 

Naujausiomis žiniomis Abigail vėl užsidarė į studiją kartu su prodiuseriu Mattu Samuelsu bei „UZ2 music” vardu ruošiasi pristatyti dar daugiau puikių klubinės muzikos perliukų.


Šiame straipsnyje: Dr.WhoAbigail Bailey

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių