Klubas „SHTAB“ jaunimui pristato „Deadmau5“

Penktadienį nuo 18 iki 20 valandos klube "SHTAB" vakarėlių ciklas jaunimui "Pure Junior" pristato rinktinę "Deadmau5" muziką.

"Pure Junior Goes Deadmau5"! Tikrai taip, paslaptingojo peliuko muzikiniai garsai naktiniame klube "STHAB".

Kiekvienas 14-18 metų amžiaus jaunasis klubo lankytojas galės pasinerti į užburiančius muzikos malonumus. Vakaro pažibomis taps jau puikiai pažįstami vardai "Pure Junior" renginių serijos lankytojams.

Vakaro temą vystyti pasirengęs Dj Pauls jau rengia išskirtinę selekciją būtent šiam vakarui. Vis dar netelpantis į jokius rėmus vienas vakaro svečių ketina nenusileisti pačiam "Deadmau5" ir pasidalinti geriausiais šio visiem gerai žinomo atlikėjo kūriniais, bei įkūnyti jį tik šį vakarą.

Neatsilikdamas nuo kolegos energinga muzika dalinsis ir Pure Junior renginių rezidentas Mode MT. Kiekvieną kartą džiuginantis mus teigiamais muzikos impulsais Mode žada, kad šis vakaras tikrai nebus išimtis. Įnirtingai ieškantis muzikinių perlų "Pure Junior goes Deadmau5" vakarui rezidentas sako: "The reward is cheese!"

Paskutinysis ir turbūt pats paslaptingiausias vakaro Dj - Pablo Bad Boy. Sužibėjęs praėjusiame renginyje, jis neketina sustoti!

Toks pat mistiškas kaip skambusis peliukas svečias neketina sustoti tol, kol kiekvienas nepaliks jėgų šokių aikštelėje. Sklando gandai, kad pats Pablo Bad Boy ir slepiasi po "Deadmau5" kauke, o kai kurie sako, kad didžiausi jo priešai – katinai.


Šiame straipsnyje: Shtab

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių