Klubą „Exit“ sveikins Sharam iš „Deep Dish“!

Trečiadienį nuo 22 valandos „Exit“ šokių aikštelė ties raudoną kilimą brangiausiam svečiui šį klubinį sezoną. Klubas į ilgąjį savaitgalį žengs su kultinio JAV didžėjų dueto „Deep Dish“ generolu Sharam. Vieną populiariausių pasaulio didžėjų scenoje pasitiks Ignas ir Kastis Torrau.

 

Žvaigždė apsieis be limuzino

Vieną populiariausių pasaulio didžėjų "Exit" scenoje pasitiks Ignas ir Kastis Torrau.

Renginio organizatorius nustebino, kad gyvenime ypatinga prabanga besimėgaujantis Sharam specialių reikalavimų viešnagei Lietuvoje nepateikė.

„Be penkių žvaigždučių viešbučio nesulaukėme jokių išskirtinių pageidavimų. Nei limuzino, nei būrio gražuolių atlikėjas nepageidavo. Matyt, kartą Kaune jau viešėjęs didžėjus prisimena mūsų svetingumą ir neabejoja, kad bus deramai sutiktas“, - sakė „Exit“ programos vadovas ir didžėjus Ignas.

Prieš šešerius metus, kuomet Sharam „Exit“ lankėsi kartu su kitu „Deep Dish“ nariu Dubfire, duetas į klubą skriejo „Hummer“ limuzinu.

Dar apie prabangą. Sharam namas galėtų drąsiai pretenduoti į laidą „MTV Cribs“ apie prašmatniausius pasaulio muzikos žvaigždžių apartamentus.

Vienas pagrindinių reikalavimų JAV sostinėje Vašingtone neseniai didžėjaus įsigytame dviejų aukštų namui buvo liftas. Įdomi detalė - beveik 10 milijonų dolerių už prabangų būstą sumokėjęs atlikėjas televizorių žiūri specialiai tam įrengtoje kino salėje.

 

Skaičiuoja laimėjimus

Finansiškai Sharam gali sau leisti daug ką. Už dueto „Deep Dish“ veiklą „Grammy“ apdovanojimą pelnęs atlikėjas yra tarp populiariausių ir geriausiai apmokamų pasaulio didžėjų.

Tarp paskutiniųjų Sharam laimėjimų - didžėjaus miksas, kurį radijo stoties „BBC Radio 1“ klausytojai išrinko geriausiu 2009-aisiais.

Žvaigždės „Essential Mix“ nurungė klubinių sunkiasvorių Luciano, Deadmau5 ir Gui Boratto darbus.

2004 metų vasarą klubas „Exit“ tapo vieta, kur legendinis didžėjų duetas „Deep Dish“ surengė pirmąjį ir paskutinį savo šou Lietuvoje. Tuomet duetas sudrebino ne tik Kauno „Exit“ sienas - „Deep Dish“ pasirodymas tapo metų įvykiu klubinėje Lietuvos scenoje.

 

Legendos ir naujas veidas Erphun

Išlydėjęs svečią, klubas „Exit“ duoklę „Deep Dish“ legendai atiduos ir ketvirtadienį. Kovo 11 dieną šokių aikštelė dar karštais Sharam pasirodymo įspūdžiais dalinsis „Exit Legends“ naktyje.

Senus gerus laikus scenoje prisimins Ignas, Kastis Torrau ir Donatello. Didžėjai tą naktį ypatingą dėmesį skirs auksiniam „Deep Dish“ skambesiui. Legendiniai šokiai ketvirtadienio naktį pasižymės jaukumu - laikui nepavaldūs klubiniai himnai drebins mažąją „Exit“ salę.

Šeštadienį, kovo 13 d., klubas vėl vers duris į pagrindinę savo salę, kuri griaudės visu pajėgumu. Klubas grįš prie savo šaknų - pikto, gilaus ir energingo underground skambesio. Garso, kuris geriausiai atsiskleidžia tamsiose „Lights Out“ naktyse.

„Exit“ scenoje pirmą kartą pasirodys Erphun, rikiuojamas į vieną eilę su tokiais atlikėjais kaip Alan Fitzpatrick, Umek ir Lietuvoje ypač pamėgtu Fergie. Techno ir tech house muzikos natų žinovą iš JAV šokių aikštelėje sutiks Kastis Torrau.

 


Šiame straipsnyje: exitexit

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių