K.Lavrinovičiaus telefono sąskaitos – po tūkstantį eurų

Tobulas, viskuo aprūpintas gyvenimas. Jokių buities rūpesčių ir į sąskaitas byrantys milijonai.

Maždaug tiek eilinis lietuvis žino apie garsiausių šalies krepšininkų kasdienybę užsienyje. Sezono metu tėvynėje sportininkai pasirodo itin retai.

Ir taupydami laiką ar vengdami dėmesio, interviu beveik niekada nedalina... Tačiau šis antradienio vakaras LNK gyvenimo būdo laidoje „Neišgalvoti gyvenimai” – tikrų tikriausia išimtis.

Išskirtinį interviu su Italijoje, Sienos „Montepaschi“ klube žaidžiančiu Kšyštofu Lavrinovičiumi tenka derinti ne vieną mėnesį.

O ir tada, kai pagaliau susitinkame už tūkstančių kilometrų nuo Lietuvos, sužinoti visas krepšininkų gyvenimo paslaptis nėra paprasta.

„Norite filmuoti treniruotę? Sudėtinga. Juk tuomet paaiškės visi slapti trenerių deriniai“, - iš pradžių spyriojasi, bet vėliau nusileidžia Sienos „Montepaschi“ klubo atstovai.

Tačiau K.Lavrinovičius žada kompensuoti skriaudą, atskleisdamas dar niekada neregėtas asmeninio gyvenimo detales, karjeros vingius, verslo užmojus ir, žinoma, ateities planus.

„Pats didžiausias Italijos privalumas – oras. Šią žiemą kažkoks fenomenas. Visą laiką šviečia saulė ir 14 laipsnių šilumos”, - sako K.Lavrinovičius.

Švelnus klimatas, puikus maistas, klubo automobiliai, nepriekaištingai įrengti namai ir, žinoma, geras atlyginimas. Kšyštofas neslepia: Italijoje sąlygos iš tiesų idealios. Gyvendamas Lietuvoje apie tokias net svajoti nedrįstų.

Tačiau už visą šį gėrį darbdaviai, žinoma, reikalauja grąžos. Pagrindinė sąlyga – šimtaprocentinis darbas ir krepšinio treniruočių metu, ir per rungtynes.

„Atsikeliam iš ryto, pavalgom, treniruotė, pavalgom, pamiegam pietų miego. Tada vėl treniruotė. Grįžtam namo, vėl pavalgom... Ir vėl einam miegot. Praktiškai romantika”, - juokauja Kšyštofas Lavrinovičius.

Ar Kšyštofas vis dar mėgaujasi tokia kasdienybe? Ar Italijoje lengva būti krepšinio žvaigžde? Ir koks gyvenimas verda tuomet, kai žinomas sportininkas po darbo dienos atveria namų duris ir tampa tiesiog vyru bei tėčiu.

Ką K. Lavrinovičius mąsto apie savo ateitį? Ar tiesa, kad baigęs sportininko karjerą, ketina tapti verslininku? Ir kodėl kiekvieną mėnesį už pokalbius telefonu moka po tūkstantį eurų?

Išskirtinis krepšinio žvaigždės interviu iš Italijos LNK gyvenimo būdo laidoje „Neišgalvoti gyvenimai” jau šį antradienį vakarą 20.30 val. tik per LNK!


Šiame straipsnyje: Kšyštofas Lavrinovičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių