Klaipėdos „Roxy“ klube koncertuos „David Marks Band“

Klaipėdos „Roxy“ klubas gruodį paskelbė tarptautinių teminių vakarėlių mėnesiu ir kviečia drauge įsimintinai užbaigti metus.

Jau šį penktadienį „Roxy“ klube vyks amerikietiškas kantri vakarėlis „Dynamite party“, kuriame svečiuosis amerikietis muzikantas Davidas Marksas su savo tarptautine grupe.

„David Marks Band“ – tai D.Marksas (JAV) - vokalas, akustinė gitara, smuikas, Theo Marksas (JAV) – bandža, Arnoudas Vandenbergas (Olandija)  – bosinė gitara ir Artis Orubas (Latvija) – būgnai.

Profesionalių muzikantų ketvertas iš Baltimorės ir Amsterdamo jau yra išleidę grupės gerbėjų gerai įvertintą albumą „The History of Dynamite”. Jų kūrybai turėjo reikšmės tokie meno kūrėjai, kaip Waltas Whitmanas, Jeanas Toomeris, Williamas Faulkneris, Dylanas Thomas, Liudwigas van Beethovenas, Johanesas Brahmsas, George’as Brassensas, Townes van Zandtas, Bobas Dylanas, Leonardas Cohenas, Johnas Prine’as ir kiti.

„David Marks Band“ vyrai garantuotai suteiks energijos ir tinkamo šarmo kantri vakarėliui. Tad perkratykit spintas, užsimeskit kaubojišką skrybėlę, batus ir pasiruoškit linksmybėms! Kaip pasitiksime Kalėdas, taip sutiksime ir naujus metus – energingai ir su pačia geriausia nuotaika“, – tvirtino vakarėlio rengėjai.

Įėjimo kaina – 10 Lt, klubo nariams – nemokamai.

„Roxy“ klubas įsikūręs uostamiesčio Priestočio g. 9 (priešais Autobusų stotį). Durys atidaromos 21 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių