Klaipėdos Pilies teatre artėja premjera

Klaipėdos Pilies teatras pirmadienį publikai pristatys premjerą – Italijos komediografų D.Fo ir F.Rame komediją „Be prietarų ir visiškai laisvi“.

Tai jau antras tų pačių autorių kūrybos pastatymas Pilies teatre. 2008-aisiais jame rampų šviesą išvydusį monospektaklį „Aš laukiu tavęs, mielasis“ aktorė Jolanta Puodėnaitė jau vaidino per 70 kartų, ir toliau su pasisekimu ši komedija rodoma Lietuvos ir užsienio žiūrovams. 

„Be prietarų ir visiškai laisvi“ – dviejų aktorių spektaklis, dar labiau žaižaruojantis sąmojumi, šmaikščiais dialogais, netikėtomis situacijomis bei iki skausmo atpažįstama esme – šeima išgyvena krizę ir vyras nekantrauja pokyčių...

Spektaklį režisavo Pilies teatro vadovas ir režisierius Alvydas Vizgirda, pastatymo choreografė – Irma Stonienė, skambant praėjusio amžiaus pradžios italų muzikai scenoje vaidina du puikūs uostamiesčio aktoriai – Renata Idzelytė ir Edvardas Brazys.

Pirmieji premjeriniai „Be prietarų ir visiškai laisvi“ spektakliai bus parodyti spalio 18 ir 20 d. 19 val. Pilies teatro Kaukių salėje, Klaipėdos žvejų rūmų trečiajame aukšte. Bilietai – po 15 Lt.

Kaip ir „Aš laukiu tavęs, mielasis“, naujasis spektaklis pastatytas kamerinei erdvei ir gali būti rodomas pačiose netikėčiausiose vietose. Kaip aiškino režisierius, jį bus galima pažiūrėti ne tik teatro salėje, bet ir pasikviesti vaidintojus į bet kokią pageidaujamą vietą, kad ir šeimyninę šventę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių