Klaipėdos naktinėtojus linksmins „Flaxen Beats“

Uostamiesčio naktinėtojams savaitgalį neteks ilgai sukti galvos, kur tinkamai pašėlti. Naktiniame klube „Dr.Who“ - dvi siautulio kupinos naktys: penktadienį čia gimtadienio tortą pjaustys „Flaxen Beats“ didžėjai, o šeštadienį Ibizos karštį atpūs egzotiškų šokėjų grupė iš Amsterdamo.

Penktus metus „house“ ritmais diskotekų aikšteles drebinantys „Flaxen Beats“ neapsiriboja vien didžėjavimu. Nors kiekvieną savaitgalį bent vienas jų svečiuojasi kuriame nors Lietuvos klube, vaikinai randa laiko kartu padirbėti ir garso studijoje.

Jų prodiusuoti kūriniai ne tik įtraukti į Lietuvos rinkinius „ZIP Gatvė“, „ZIP Gatvė-2“, „Opus3“, bet ir pateko į kelias populiarias kompiliacijas užsienyje.

2008 m. grupės singlas „Another Day“ kelis mėnesius išsilaikė Lietuvos radijo stočių topuose, o legendinio radijo vedėjo ir didžėjaus Pete'o Tongo internetinėje laidoje „Fast Trax“ laimėjo pirmąją vietą paskelbtame konkurse ir pateko į populiarų rinkinį „Bedroom Bedlam“.

Išskirtine proga penktadienio naktį prie „Dr.Who“ didžėjaus pulto atsistos visi trys „Flaxen Beats“ nariai, o tai pasitaiko pakankamai retai. Be to, lankytojų laukia išskirtinis vokalistės Aistės pasirodymas, kuri vakarėlio metu prisijungs prie jubiliatų ir gyvai atliks keletą kūrinių.

„2004 m. „house“ muzika pasiėmė mūsų sielas, - apie savo didžėjavimo pradą juokavo „Flaxen Beats“ vyrukai. - O dabar mes paimsime jūsų.“ Šeštadienio naktį klube „Dr.Who“ specialią programą pristatys šokėjų komanda iš Amsterdamo.

Daugiau nei 10 metų Olandijos, Belgijos bei kitų šalių klubuose šokantys vyrai, žavintys savo išpuoselėtais kūnais, tituluojami vienais geriausių Europoje. Jiems vakaro metu talkins ir „Pure Star Agency“ šokėjos. Vakarėlio ritmais rūpinsis Driule XL bei prancūzas T-Love.


Šiame straipsnyje: „Flaxen Beats“

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių