Klaipėdos lėlių teatre laimingas skaičius – 7

„Prašome ypatingo jūsų dėmesio. Sniegą nuo takelio į teatrą nukasėme, vartelius plačiai atvėrėme ir parimę laukiame mūsų mielų žiūrovų spektakliuose“, - šypsojosi Klaipėdos lėlių teatro direktorė Aušra Daukantaitė, su uostamiesčio lėlininkais parengusi publikai malonią staigmeną.

Klaipėdos lėlių teatras skelbia gerą naujieną - nuo vasario 7-osios iki balandžio 7-osios Klaipėdos lėlių teatre bus pagerbtas magiškas skaičius „7“. Tai reiškia, kad septynis sekmadienius iš eilės bilietas į bet kurį lėlininkų spektaklį kainuos tik septynis litus.

Taigi jei tau septyneri metai, turi septynis brolius ar seseris, žinai septynis pasaulio stebuklus, esi girdėjęs apie septynmylius batus, buvai sutikęs septynis nykštukus ir snieguolę, tavo močiutei ar seneliui 77 metai, tavo mama laukiasi septintą mėnesį, per metus paūgėjai septynis centimetrus, gali sudainuoti septynias daineles - esi tas, kuriam, atėjėjusiam septintąją savaitės dieną į Klaipėdos lėlių teatrą bilietas tekainuos septynis litus.

„Kiekvienas įvykis su skaičiumi „7“ mums tinka, faktiniai įrodymai nereikalingi. Patikėsime kiekvienu įtaigiu žiūrovo pasakojimu“, - tikino Klaipėdos lėlių teatro aktoriai.

Įsigijusi bilietus po septynis litus, šiame teatre mažoji publika su tėveliais ir mamytėmis, močiutėmis ir seneliais jau vasario 7-ąją 12 val. galės pamatyti lėlių vaidinimą mažiesiems „Baubas“ (rež. Jūratė Januškevičiūtė), vasario 14-ąją ir 28-ąją tuo pačiu laiku - „Tris paršiukus“ (rež. Sigita Bartulytė), vasario 21-ąją - teatralizuotą programą „Svečiuose pas Klaipėdikių šeimyną: švaros diena“ (rež. Rūta Bunikytė).

Nepamirškite adreso: Klaipėdos lėlių teatras įsikūręs senamiestyje - Vežėjų  g. 4.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Igorfrawn

Igorfrawn portretas
Емкости для битума и эмульсии! Вертикальные и горизонтальные с мешалками, с электротэнами и маслообогревом [url=http://nvzmk.ru/]НВЗМК[/url]
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių