Klaipėdos lėlių teatras rengia ekskursijas po savo 20-mečio parodą

„Nuo pradžios – be pabaigos: Klaipėdos lėlių teatrui – 20!“ – taip pavadinta paroda kviečia į ekskursijas didelius ir mažus uostamiesčio ir ne tik jo teatromanus.

Iki balandžio 20-osios veiksianti jubiliejiniams Klaipėdos lėlių teatro metams skirta retrospektyvinė paroda įkurdinta Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro (KKKC) antrojo aukšto salėje ir Meno kieme (Daržų 10 / Bažnyčių g. 4).

Ši paroda tarsi štrichuoja Klaipėdos lėlių teatro būtąjį ir esamąjį laiką: KKKC fachverkinėje salėje pristatoma senų lėlių, afišų, videodokumentikos ekspozicija primena apie spektaklius, egzistuojančius jau tik atminties archyvuose (kuratorė – lėlių teatro režisierė ir dailininkė Jūratė Januškevičiūtė). O Meno kiemo dirbtuvių vitrinose pateikta dabar Klaipėdos lėlių teatro rodomų spektaklių afišos, informacija apie edukacinę veiklą, festivalius, teatro žmones etc. (kuratorė – lėlių teatro režisierė ir dailininkė Gintarė Radvilavičiūtė).

Parodą vejasi edukacinė programa, kurios turinys priklausys nuo to, kokio amžiaus grupė – moksleiviai, studentai, scenos meno profesionalai, tiesiog lėlių teatru besidomintys žmonės – lankysis parodoje. Edukacinę programą ves lėlininkė, edukacinių projektų vadovė, lėlių terapijos specialistė teatrologė Salomėja Burneikaitė.

Edukacinės ekskursijos vyksta susidarius ne mažesnei nei 10 žmonių grupei. Būtina išankstinė registracija el. paštu klaipedosleles@gmail.com arba tel. 846 239 932. Ekskursijos kaina vienam asmeniui – 3 litai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

anussa

anussa portretas
$ ħõQɦQɦQɦĘa·¦Sɦvc´¦hɦvc§¦ ar klp-doje yra kas nors, be šito lėlių teatro? įstaigų kokių nors, problemų, nutikimų?

anussa

anussa portretas
$ ħõQɦQɦQɦĘa·¦Sɦvc´¦hɦvc§¦ ar klp-doje yra kas nors be šito lėlių teatro? įstaigų kokių nors, problemų, nutikimų?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių