Klaipėdos „Kultūros raktas“ kviečia į parodą ir savo gimtadienį

Klaipėdos jaunimo kultūrinė organizacija „Kultūros raktas“ šeštadienį švęs gimtadienį, o išvakarėse savo galerijoje pristatys jauną menininką ir jo kūrinius.

Penktadienį „Kultūros rakto“ galerijoje „Kultūros namai: menas ir kava“ rengiamas susitikimas su tapytoju Andriumi Tarasevičiumi.

Kas jau lankėsi šioje jaunųjų menininkų galerijoje, tikriausiai stabtelėjo prie jaunojo dailininko, save įvardijusio tiesiog „Incognito“, darbų. Jo kūryba neįprastos tematikos, intriguoja, šiek tiek šokiruoja, kelia aistras ir diskusijas.

Jaunasis dailininkas dabar pristatys du naujus, neįprasto formato darbus, kurie, kaip tvirtino galerijos šeimininkai, tikrai nustebins kiekvieną. Susitikimo metu jie kvies visus susirinkusius drauge laisva forma padiskutuoti apie Andriaus kūrybą, šiuolaikinę tapybą ir jos tendencijas.

A.Tarasevičiaus tapybos parodą Klaipėdos jaunųjų menininkų „Kultūros namuose“ bus galima apžiūrėti iki vasario 23-iosios.

O šeštadienį „Kultūros raktas“ visus be išlygų savo draugus, partnerius ir prijaučiančius kviečia į trečiąjį savo gimtadienį „Renesanso dvasia“. „Norime tarti visiems „ačiū“, – sakė organizatoriai.

Susitikimo vieta: Klaipėdos jaunųjų menininkų „Kultūros namai“ (Tiltų g. 3).

Susitikimo laikas: vasario 3 d. – 18 val., vasario 4 d. – 17 val.

Įėjimas – laisvas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių