Klaipėdos „Kiwi“ klube – užtaisas aštrių diskotekų gerbėjams

Triukšmingai ir su pilnu būriu draugų paminėję savo vienerių metų gimtadienį, „The Sneekers“ šeštadienį atvyks į Klaipėdą pasidalyti įspūdžiais ir dovanomis.

Svečiams uostamiesčio „Kivi" klube“ (J.Janonio g. 27) draugišką atmosferą kurs ir juos palaikys klubo rezidentai Uncle Roll ir DruGys.

Ne dvyniai ir net ne broliai, o tik tokių pat pažiūrų į muziką, bendrų muzikinių interesų ir vizijų turintis duetas kilęs iš Panevėžio. Vaikinai 2009-ųjų pavasarį įsiveržė į jaunuomenės ausis su debiutiniu darbu „POP (You Got It)“, įrašytu kartu su „Freaks On Floor“ vokalistu Justu. Netrukus po to sekė gyvas pasirodymas, kuris neleido užmiršti naujokų. Buvusioje „Tauro“ gamykloje, pogrindžio festivalyje “Blitzkrieg”, „The Sneekers“ sutrenkė savo pirmąjį live'ą. Toji vieta giliai „įsirėš” į dueto muzikinę istoriją, nes ten jie įrodė, kad gali daugiau. Po to sekė vis didesnės „minios ausų“, kurioms „sintezatorių laužytojai“ pasirodė gyvai. Kad ir didžiausiame festivalyje Lietuvoje - „Be2gether“ Norviliškėse. Į jį gavę kvietimą buvo džiugiai nustebinti ir patys atlikėjai.

Duetui dar tik vieneri metai, tačiau tikrai jis nebe naujokas muzikos pasaulyje. Kaip patys vaikinai sakė, „žvilgtelėjus atgal, į praėjusius metus, dėl jų - tikrai negėda”. O tikrai ir neturėtų, nes ne kiekvienas ką tik pasirodęs duetas gali pasigirti, kad grojant jo kūrinius galima išgirsti net „BBC Radio1“.

Pernai ryškiausiai sužibėję Lietuvos didžėjų padangėje, „The Sneekers“ - pilni muzikinių planų.

„Net šeši realyzai numatyti skirtingose įrašų kompanijose: vokiečių leidybinė kompanija planuoja išleisti debiutinį mūsų darbą „POP (You Got It), britų leidybinė kompanija - „Sexy disco“. Nesenai grupei „The Unit“ padarėme remiksą, kuris bus išleistas net plokštelėje, kartu su kitais bus ir mūsų mėgiamų atlikėjų, tokių kaip Alexader Robotnik ir kiti. Tai bus pirmasis mūsų realyzas, išleistas pokštelėje, todėl jo labai laukiame. Taip pat norime paruošti naują „The Sneekers“ live'ą, vasarą planuojame kelionę į Angliją, kur turime daug kvietimų koncertuoti bei apsilankyti pas draugus,“ - pasakojo ir planais dalijosi Evaldas.

Didžėjų komandos pavadinimas „The Sneekers“ skamba labai panašiai kaip angliškai -sportbačiai (sneakers). Tačiau atlikėjai prisipažino, kad rinkdamiesi pavadinimą nenorėjo, jog jis kažką reikštų ar asocijuotųsi su kažkuo. „Jeigu sportbačiai - tai gerai, nes mes patys savęs be jų neįsivaizduojame“, -  su šypsena šį sutapimą įvertino „The Sneekers“.


Šiame straipsnyje: klubai"Kiwi"

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių