Klaipėdos jaunimo teatre „Be durų“ – pasakos premjera

Sekmadienį Klaipėdos jaunimo teatre „Be durų“ – premjera. Teatras publikai pristatys inscenizuotą V.Haufo pasaką „Gandras kalifas“.

Mažieji klaipėdiečiai jau žino, kad kiekvieną sekmadienį teatre „Be durų“ jų laukia susitikimai su pasakomis, nuotaikingomis dainomis ir šokiais.

Šį savaitgalį teatras „Be durų“ kviečia į Žvejų rūmus pamatyti naują šio kolektyvo vaidinimą „Gandras kalifas“. Nuostabią V.Haufo pasaką režisavo ir dainų tekstus spektakliui sukūrė ilgametė teatro režisierė Angelė Juškevičienė. Jos žodžiais, kaip ir visose V.Haufo pasakose, čia bus gausu stebuklų, mistikos, burtų... Juolab kad veiksmas vyksta Bagdade – paslaptingame Rytų mieste, kuriame savo herojus mėgo įkurdinti žymiausi pasaulio pasakų kūrėjai.

Spalvingas dekoracijas ir egzotiškus kostiumus„Gandrui kalifui“ sukūrė teatro dailininkė Olga Ronkaitienė, muzikos autorius – Haroldas Šlikas, choreografė – Jolanta Milčienė.

Jaunimo teatras „Be durų“ taip pat kviečia vaikus su tėveliais, mokinius bei miesto organizacijas Žvejų rūmuose švęsti Kalėdas bei Naujuosius metus. Gruodžio 16–30 d. čia vyks kalėdiniai vaidinimai – scenoje pasirodys dar viena šventinė premjera „Baltoji pasaka“ ir vyks pasilinksminimai su Kalėdų seneliu bei pasakų personažais prie naujametinės eglutės.

O iki tol pasakos „Gandras kalifas“ premjeriniai spektakliai bus rodomi taip pat Klaipėdos žvejų rūmuose (Taikos pr. 70) lapkričio 7, 14 ir 28 d. 12 val. Bilietai – po 15 Lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių