Klaipėdos „Akropolyje“ vaikai pristatys svajones ir norus

Jau penktadienį, gegužės 29 d., Klaipėdos prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ prasidės Tarptautinei vaikų gynimo dienai skirtų renginių maratonas.

Jau penktadienį, gegužės 29 d., Klaipėdos prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ prasidės Tarptautinei vaikų gynimo dienai skirtų renginių maratonas, kurių metu visas dėmesys atiteks vaikams. Vaikai bus kviečiami piešti ir dalyvauti piešinių parodose, bus vaišinami ledais, gaiviaisiais gėrimais ir džiuginami balionais.

Ši birželio 1-oji yra Tarptautinės vaikų gynimo dienos jubiliejus. 1949 metais Tarptautinės moterų federacijos sesijoje paskelbta Vaikų gynimo diena pirmą kartą buvo paminėta lygiai prieš 60 metų – 1950-aisiais.

„Vaikai – mūsų ateitis, todėl kiekvienam mažyliui turime duoti visa, ką turime geriausio, o kartu nevaržyti jų teisių, leisti jiems laisvai išreikšti save, parodyti kūrybiškumą. Todėl labai džiaugiuosi, jog šiemet šios jubiliejinės šventės herojais „Akropolyje“ taps patys vaikai“, – sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Gegužės 29 d. nuo 12 iki 16 val. vyks Vaikų gynimo dienai skirtas renginys „Mano pasakų miestas Akropolis“. Klaipėdos Santarvės pagrindinės mokyklos moksleiviai pieš savo įsivaizduojamą pasakų miestą „Akropolį“. Vėliau bus surengta šių piešinių paroda. Be to, visus susirinkusius vaikus įvairiausių skonių ledais ir margaspalviais balionais džiugins bei ant veidų tapys prekybos ir pramogų sostinėje viešintys linksmi personažai.

Šią dieną Klaipėdos „Akropolyje“ Mino ir šokių grupė tai pat surengs jau tradicija tapusį koncertą, skirtą beglobiams gyvūnams paremti.

Birželio 1 d., antradienį, Tarptautinė vaikų gynimo diena Klaipėdos „Akropolyje“ bus pažymėta gražiu renginiu „Gyvenu be dūmo“, kurio tikslas – įkvėpti ne tik vaikus, bet ir vyresnius žmones gyventi sveikiau ir įdomiau. Renginio, kuris rengiamas kartu su Klaipėdos Baltijos gimnazija, pradžia 12 val. Jo metu bus piešiami piešiniai su idėjomis, kaip atsikratyti žalingo įpročio – rūkymo. Taip pat į orą bus paleidžiami balionai su gražiausiais norais.

Nuo 13.30 val. visi „Akropolio“ lankytojai galės stebėti ant „Akropolio“ ledo rodomą jaunųjų dailiojo čiuožimo atlikėjų spektaklį „Vaikystės traukinys“.

Šventinio savaitgalio metu daugeliui vaikiškų prekių Klaipėdos „Akropolyje“ bus taikomos nuo 15 iki 50 proc. nuolaidos.


Šiame straipsnyje: Akropolis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių