Klaipėdoje – naujas kokteilių baras „Mr.Bond“

Penkatdienį uostamiestyje duris atveria naujas kokteilių baras pavadintas žymaus agento 007 vardu „Mr.Bond“. 

Kaip sakė kokteilių baro „Mr.Bond“ vadovas Jonas Kriaučiūnas, kokteilių baro durys atsivėrė vieninteliame Lietuvos uoste - Klaipėdoje dėl vienos svarbiausios priežasties, kadangi čia yra nemažai publikos, nerandančios tinkamos vietos linksmai praleisti savo laisvalaikį bei nemėgstančios įprastų klubų muzikos ir aplinkos. 

„Agento Bondo personažas visuomet reprezentuoja aplink save itin stilingą aplinką, naujoves, veiksmą bei kokybę, todėl mūsų tikslas buvo sukurti būtent tokį kokteilių baro charakterį, kaip ir pats Bondas“, - apie baro pavadinimą bei aplinką sakė J.Kriaučiūnas. 

Kaip ir įprasta Bondo personažui būti neįprastam, naujojo baro savininkas taipogi vadovavosi šia taisykle rinkdamas ir ieškodamas aptarnaujančio personalo - barmenų. 

„Mums nebuvo svarbu, kad žmogus turėtų barmeno patirtį, nes didžiausią dėmesį teikėme žmogaus asmeninėms savybėms, o visus būtinus praktinius įgūdžius ir teorines žinias suteikėme patys per mokymus“, - apie išskirtinumus kalbėjo J.Kriaučiūnas. 

Barmenai mokantys skaniai išplakti dešimtis tradicinių kokteilių, gamins kokteilius ir pagal žmonių pageidavimą. Iš viso vienu metu „Mr.Bond“ galės linksmintis ir kokteilius skanauti iki 200 žmonių. 

Anot kokteilių baro vadovo, tikimasi, jog „Mr.Bond“ baras taps traukos centru ne tik klaipėdiečiams, bet ir uosto svečiams, poilsiautojams bei užsienio turistams. 

Šį savaitgalį duris atveriantis kokteilių mėgėjų traukos centras „Mr.Bond”, įsikūrė Klaipėdos miesto širdyje - senamiestyje, šalia Danės upės, Žvejų g. 10. 

Žmones naujasis baras kvies kiekvieną ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį nuo 19 val. iki pat ankstaus ryto. Beje, įėjimas į per daugiau negu 60 kokteilių siūlantį barą bus nemokamas.


Šiame straipsnyje: mr.bondkokteilių baras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių