Klaipėdoje - gyvenimiška komedija „Duetai“ su D.Kazlausku ir V.Kuodyte

Vasario 9 dieną Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre pajūrio publikai bus rodomas spektaklis „Duetai“.

„Duetai“ - tai gyvenimiška komedija, kurioje vaidina žavi ir profesionali scenos pora Dainius Kazlauskas ir Viktorija Kuodytė. 

Dar studijų metais, kone prieš du dešimtmečius užgimusi mintis suvaidinti kartu įgyvendinta tik dabar, paties Dainiaus Kazlausko režisuotame spektaklyje. Komedijoje pilnoje gyvenimiško humoro, kuriam reikalinga patirtis ne tik tam, kad suprastum, bet ir tam, kad adekvačiai įvertintum spektaklyje pateikiamus sprendimus atsispirdamas į savo gyvenimo istoriją. Juk ta pati knyga perskaityta paauglystėje, pasirodo esanti visai kitokia, kai dar kartą ją perskaitai po gero dešimtmečio. 

Spektaklyje apstu gyvenimiškų pustonių, subtilumo ir smagių bei atpažįstamų metaforų. Keturios aštuonių skirtingų personažų istorijos žiūrovus apgaubia jaukia atmosfera, leidžiančia mėgautis šmaikščiai, profesionaliai ir skoningai pastatytu spektakliu, pradedant muzika, baigiant neeiline scenografija bei kostiumais. 

2009-ųjų pavasarį „Duetai“ teatrų festivalyje Kaune laimėjo publikos simpatijų prizą, o Viktorija Kuodytė buvo paskelbta geriausia šio festivalio aktore. 

Gyvenimiška komedija „Duetai“ Klaipėdoje vasario 9 dieną, Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre (Danės g. 19) 19 val. Bilietus galima įsigyti „Tiketoje“.


Šiame straipsnyje: duetai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių