Klaipėdiečių Parodijos teatras gimtadienį švęs Airijoje

Trečiadienį savo 10 metų gimtadienį uostamiesčio Parodijos teatras švęs užsienyje.

Klaipėdiečių Parodijos teatro planus 10-ojo gimtadienio proga surengti išskirtinę šventę ištikimiems gerbėjams Lietuvoje sujaukė kvietimas pasirodyti antrojoje lietuvių tėvynėje Airijoje. Klaipėdiečių parodijos artistų grupė šią savaitę išvyko koncertuoti į Carlowo miestą.

„Savo jubiliejų svajojome švęsti kartu su parodijuojamomis žvaigždėmis, padėkoti savo kolektyvo draugams, dizaineriams, siuvėjams, garso įrašų studijai. Visa tai teks atidėti“, - sakė Parodijos teatro vadovas aktorius Vytautas Balalis.

Klaipėdiečiams parodijos aistruoliams dešimt metų išlikti populiariems ir reikalingiems pavyko, anot V.Balalio, dėl to, kad buvo stengiamasi tobulėti ir niekada neatsibosti žiūrovui.

„Mūsų sėkmės formulė paprasta: garsenybes pajuokiame su lengva ironija, bet pagarbiai. Traukiame per dantį už išskirtinus sceninius įvaizdžius ir manieras“, – kalbėjo V.Balalis.

Galbūt todėl Parodijos teatras į renginius dažnai kviečiamas ne tik kaip humoro grupė, bet ir kaip įvairių vakarėlių puošmena ar siurprizas.

Per dešimtmetį Parodijos teatras sukūrė daugiau kaip 30 Lietuvos ir užsienio estrados žvaigždžių parodijų. Populiariausios – Fredžio Merkurio ir Monserat Cabalje, Stasio Povilaičio, Vitalijos Katunskytės, Žilvino Žvagulio, Filipo Kirkorovo, Alos Pugačiovos, Mašos Rasputinos.

Parodijos teatras Klaipėdoje įkurtas 2000 m. gegužės 26-ąją. Jo aktoriai ne kartą koncertavo JAV, Baltarusijoje, Latvijoje. Šiuo metu teatre vaidina aktoriai V.Balalis, Sigutė Gaudušytė ir Rasa Juzėnaitė.


Šiame straipsnyje: teatrasParodijos teatrasAirija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių