Klaipėdiečių grupė „Atika“: ilgai ir laimingai

Penktadienį Klaipėdos „Švyturio menų doke“ klaipėdiečių grupė „Atika“ surengs tikro garso koncertą.

Jame „Atika“ sklaidys savo spalvingos biografijos puslapius.

Nuo 1996-ųjų gyvuojančiai komandai teko pasirodyti įvairiausiose scenose – nuo tikra šalies kūrybinių pajėgų muge kadaise tapdavusių „Eurovizijos“ atrankų iki dainuojamosios poezijos festivalių. Ir jos pasiekimai patys įvairiausia – nuo laurų, pelnytų studentiškos dainos konkurse, iki geriausios krikščioniškosios grupės vardo.

Tačiau geriausiai laiko dvasią atspindi ne grupės istorijos faktai, o „Atikos“ dainos, populiarumu seniai praaugusios kelio pradžioje savo lėšomis leistų demonstracinių įrašų bei „tikrųjų“ albumų mastelį, ir, anot kūrėjų, tebeeinančios iš širdies į gyvenimą, nors šis, atrodo, ne visada palankus laisvam kūrėjui.

Bet koks gi galų gale skirtumas, kur mus nublokš vėjai, karjeros iššūkiai, šeimyninės aplinkybės, ekonomikos krizės?!. Daug ir taikliai sudainavusios „Atikos“ galima klausytis ilgai, ilgai ir laimingai.

Klaipėdiečių „Atika“ – tai Darius Žvirblis  (vokalas, gitara), Povilas Dabkus (gitara), Aurimas Stonys (boso gitara) ir Audrius Šalnis (būgnai).

Jie „Švyturio menų doke“ (Naujoji Uosto g. 3) koncertuos spalio 19 d. 19 val. Koncerto svečiai – grupė „Nervas“ ir muzikos studija „Grock“.

Bilietai į koncertą – po 15 Lt, taikomos nuolaidos. Juos platina „Tiketa“. Vėliau bilietai brangs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių