Klaipėdiečiai į „Metallica“ koncertą važiuos nemokamai

Daugelis laiko patikrintos muzikos fanų su nekantrumu laukia, kai Vilniaus „Siemens“ areną sudrebins pasaulinės muzikos žvaigždės - grupė „Metallica“.

Daugelis laiko patikrintos muzikos fanų su nekantrumu laukia balandžio 20 ir 21 dienų, kai Vilniaus „Siemens“ areną sudrebins stambiausio kalibro pasaulinės muzikos žvaigždės - grupė „Metallica“.

Koncerto organizatoriai jame tikisi sulaukti ir nemažai grupės gerbėjų iš uostamiesčio, todėl kovo 31 - balandžio 12 dienomis skelbia akciją „Metallica“ veža“. Visi klaipėdiečiai, akcijos dienomis perkantys specialų „Metallica“ veža“ bilietą, į grupės koncertą Vilniuje keliaus nemokamai.

Pirmą kartą į Lietuvą atvyksta muzikantai, kurie kartu su „U2“ ir Madonna šiandien priklauso intensyviausiai koncertuojančių planetos atlikėjų trejetui. Kultiniai muzikantai yra viena iš nedaugelio grupių, kurių populiarumas bėgant metams tik auga. Skaičiai kalba patys už save: nuo 1982 metų rokeriai pardavė daugiau nei 100 milijonų „auksinių“ ir „platininių“ albumų kopijų, tarp gausybės muzikantų apdovanojimų - pelnytos net devynios „Grammy“ statulėlės.

Jų koncertai populiarūs visame pasaulyje, nes tai nepaprastai profesionaliai surežisuoti šou, kuriuose muzika, šviesa, specialieji efektai bei legendinių rokerių energija veda publiką iš proto. „Metallica“ į Vilnių atvyksta „World Magnetic Tour“ gastrolių metu. JAV roko legendos ketina į koncertus susirinkusiai publikai pristatyti savo naujausią albumą „Death Magnetic“ bei pamaloninti jau hitais tapusius savo kūriniais, tokiais kaip „One“, „Nothing Else Matters“, „Enter Sandman“, „Seek And Destroy“ ir „Master Of Puppets“.

Grupės pasirodymams bus atgabentos turo metu naudojamos ypač galingos garso sistemos ir speciali scena. Ji bus įrengta salės viduryje, tad atlikėjai 360 laipsnių kampu bus puikiai matomi iš visų arenos pusių. Mikrofonai muzikantams bus įrengti visose keturiose scenos pusėse, o pačiame jos centre iškils aplink savo ašį besisukanti būgnininko pakyla. Tolimiausią salės tašką nuo scenos teskirs 42 metrai - kiekvienas žiūrovas bus pačiame koncerto epicentre. Roko legendų publiką „Siemens“ arenoje apšildys sunkiojo metalo grupė „Gojira“ iš Prancūzijos ir  „Fear Factory“ iš Los Andželo.

Į legendinių rokerių koncertus atvykta ir užsienio šalių gerbėjai. Kilus ažiotažui dėl „Metallica“ koncertų bilietų, nemaža jų dalis buvo parduota Lenkijos, Baltarusijos ir Kaliningrado gyventojams. Bilietai į pirmąjį koncertą išgraibstyti per rekordiškai trumpą laiką, 35 dienas, tačiau dar yra proga vieną sėkmingiausių visų laikų roko grupių išgirsti ir pamatyti balandžio 21-ąją dieną.

Akcijos partneris: Kelionių agentūra „Krantas Travel”.

Išvykimo į Vilnių vieta: Viešbutis „Klaipėda“ (Naujojo sodo g. 1).

Išvykimo į Vilnių laikas: Balandžio 21 d., lygiai 14:00 val.

Svarbu: „Metallica“ autobusu gali važiuoti tik turintys akcijos „Metallica“ veža” bilietą. Jį privaloma parodyti autobuso vairuotojui.  Vienas bilietas galioja tik vienam asmeniui. Vėluojančių autobusas nelauks!

Iš Vilniaus autobusai išvyksta: Balandžio 22 d., lygiai 01:00 val.

Išvykimo į Klaipėdą vieta: „Vichy“ parko automobilių stovėjimo aikštelė, (Ozo g. 14 C).  

 Daugiau informacijos apie renginį ir bilietų rezervavimas „Tiketos“ telefonu: 1653.


Šiame straipsnyje: Metallica

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių