„Kiwi“ klubo vasaros palydose – King Roc ir E.Gimenezas

Klaipėdos naktinis klubas „Kwi“ šeštadienį vasarą palydės su šokių muzikos žvaigžde iš Vokietijos ir aistringais latino ritmais.

Viena garsiausių šokių muzikos žvaigždžių iš Berlyno ir vasaros kaitra alsuojantis „Latin Power“ projektas su charizmatiškuoju Eduardo Gimenezu – tai „Kiwi vasaros uždarymas“.

Klaipėdos naktinis klubas „Kiwi“ palydėdamas vasarą paruošė lankytojams ypatingą staigmeną. Viena mistiškiausių Vokietijos house muzikos žvaigždžių King Roc atvyks į „Kiwi“ klubą kartu su Lietuvos publika praleisti paskutinį vasaros savaitgalį. Svečiui iš Berlyno sukurti tinkamą paskutinių vasaros dienų atmosferą ir priminti gražius praėjusios vasaros momentus padės Argentinos džentelmeno E.Gimenezo publikai skirtos šokių pamokos ir gyvas „Latin Power“ projekto pasirodymas.

King Roc (tikrasis vardas – Martinas Dawsonas ) – žymaus ir labai sėkmingo techno ir deep house dueto „Two Armadillos“ narys. Šis didžėjus per savo karjerą šokių aikšteles valdė Brazilijoje, Kinijoje, Australijoje ir reguliariai, kelis kartus per metus pasirodo didžiuosiuose Europos klubuose. Šiuo metu King Roc gyvena Berlyne, tačiau pagal kilmę yra gerai išauklėtas džentelmenas iš pietvakarinės Londono dalies. Jis taip pat žinomas dėl įspūdingų darbų interpretuojant tokių šokių muzikos žvaigždžių, kaip „New Order“ ar „S-Xpress“ kūrinius. Paskutinį rugpjūčio savaitgalį šokių muzikos žvaigždė iš Vokietijos „Kiwi“ klube surengs vienintelį pasirodymą Baltijos šalyse.

Kitas vasaros palydėtuvių svečias gerai iš televizijos ekranų pažįstamas argentinietis E.Gimenezas. Eduardo yra tango judėjimo Lietuvoje pradininkas. 1999 m. jis Vilniuje įsteigė iki šiol veikiančią tango šokių mokyklą „Tango akademija“, 2001 m. kartu su Jurgiu Didžiuliu įkūrė Lotynų Amerikos muzikos grupę „Latin Power“, kuri sukėlė muzikinį perversmą Lietuvos visuomenėje. Jis padėjo iškilti tokioms asmenybėms kaip Jurgis Didžiulis, Jurga Šeduikytė, Federico Manzanaresas ir kiti. Taip pat įkūrė tango muzikos grupę „Tanguedia“, neseniai pakeitusią pavadinimą į „4 Tango“. Eduardo nuo pat atvykimo į Lietuvą buvo ir tebėra Lotynų Amerikos kultūros ambasadorius mūsų šalyje, autentiškas, originalus ir unikalus. Iki jo pasirodymo Lietuvoje Lotynų Amerikos kultūra čia tebuvo varganai mėgdžiojama, o kartais pristatoma apskritai klaidingai.

„Latin Power“ pasirodymas vasaros uždarymo šventėje – tai naujo „Kiwi“ renginių ciklo įžanga. Rugsėjį šiame Klaipėdos naktiniame klube vyks renginiai, skirti Lotynų Amerikos šokio kultūrai.

 „Šokių pamokos, vedamos profesionalių šokėjų, gyvų muzikantų grupė, atliekanti geriausius visų laikų latino muzikos kūrinius, ir galimybė nuostabiai bei naudingai praleisti vakarą – kas gali būti geriau?..“ – intrigavo „Kiwi“ klubo atstovai.

Šį renginių ciklą ir „Kiwi“ vasaros uždarymo šventę rekomenduoja vienas žinomiausių, latino tematikos renginių organizavimo ilgametę patirtį sukaupęs klubas „El Caribe“. Tarptautinis mėgėjų salsos konkursas, putų ir Lotynų Amerikos vakarėliai Jūros šventės metu, „Moulin Rouge“ vakaras, „El Color Band” solinis koncertas Palangos vasaros estradoje, „Ekstreme party“, VIP Salsa kruizas Klaipėdoje – tai renginiai, kurių autoriai – latino klubas „El Caribe”.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių