„Kiwi“ klubo programa savaitgaliui

Uostamiesčio klubas „Kiwi“ jau dabar siūlo pagalvoti ką veikti savaitgalį. Lankytojai čia laukiami nuo ketvirtadienio. 

Renginių programa:

Studentų naktis (lapkričio 19 d.)

Ritmo salė: Mindaugėlis (Be Free)
Melodijos salė: DruGys
Fantazijos salė: R'n'B vakarėlis

Įėjimas iki 23 val. visiems nemokamas. Vėliau - studentams ir merginoms, kitiems - 5 litų. Baras merginas vaišina taure šampano arba vyno. 

Grupė BIX gyvai (lapkričio 20 d.)

Melodijos salė: grupės BIX gyvo garso koncertas + DJ DruGys
Ritmo salė: DJ Poloneo (populiariausių radijo hitų klubiniai remiksai).

Jau Lietuvos scenos legenda tapusi grupė BIX su griausmu grįžusi į sceną atvyksta į uostamiesčio klubą "Kiwi" priminti savo pankiškos dvasios.

Grupė susikūrė 1987 metais Šiauliuose ir jos suklestėjimas sutapo su Atgimimo epocha.

Energijos ir roko pritvinkę septyni vyrukai akimirksniu išpopuliarėjo ir tapo savo žanro flagmanais. Pradėję nuo savo miesto salių, vėliau užkariavę visos Lietuvos stadionus bei aikštes, BIX'ai įsiveržė ir į Vakarų rinką: prasidėjo gausūs koncertai ir net puse metų trukusios gastrolės Vokietijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Lenkijoje, Čekijoje, Slovakijoje, Beneliukso, Skandinavijos šalyse ir JAV. Viename Vokietijos klubų BIX'us "apšildė" tuomet dar nežinoma grupė Nirvana.

Kultinė Lietuvos grupė ant "Melodijos" scenos pasirodys su gerokai atjaunėjusia muzikantų komanda, tad lankytojų lauks neeilinė proga paklausyti įspūdingo gyvo garso koncerto. Dozė geros energijos su grupės vyrukais - garantuota.

Fantazijos salėje veiks Damų klubas. Iki 23 val. įėjimas visiems nemokamas. Vėliau - 10 litų. Merginoms įėjimas visą vakarą nemokamas + baras jas pavaišins taure vyno arba šampano. 

Silence Night: Repeticija (lapkričio 21 d.) 

Ritmo salė: Mario Basanov / Leon Somov / Few Nolder / Vidis. Visi gyvai. Visi kartu. Visi vienu metu.
Melodijos salė: DruGys (Kiwi)

Bendram "Silence Family" pasirodymui besiruošiantys "Silence Music" komandos nariai Mario Basanov, Vidis, Few Nolder ir ką tik iš Berlyne vykusių MTV Europos muzikos apdovanojimų grįžęs Leon Somov savo treniruotes iš studijos perkels vienai nakčiai į klubą "Kiwi".

Gilaus house ir techno skambesio kupinoje netradicinėje ketverto muzikantų repeticijoje apsilankę žmonės gaus didelę porciją energingos šokių muzikos, išgirs netikėtas "Silence" atlikėjų hitų versijas, o taip pat įsitikins, kad elektroninės muzikos atlikime galimas spontaniškumas ir improvizacija.

Fantazijos salėje veiks Damų klubas. Įėjimas iki 23 val. visiems nemokamas. Vėliau - 15 litų


Šiame straipsnyje: "Kiwi"

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių