„Kiwi“ klube – naujojo „InCulto“ albumo pristatymas

Amžini scenos maištininkai „InCulto“ šeštadienį Klaipėdos naktiniame klube „Kiwi“ pirmą kartą uostamiesčio publikai oficialiai pristatys savo naujausią albumą.

Jie savo pasirodymu šokiravo „Eurovizijos” konkurso gerbėjus. Jie yra visada garantuotas geros nuotaikos užtaisas. Jie tiesiog žino, ko reikia publikai. Ir jie savo naujausią albumą „Closer Than You Think“ pristato koncertiniu turnė po Lietuvą ir užsienio šalis. Pirmoji „InCulto“ turo stotelė mūsų šalyje – Klaipėda.

Ilgai lauktas, trejus metus brandintas studijinis albumas „Closer Than You Think“ yra trečiasis „InCulto“ diskografijoje: 2005-aisiais grupė išleido savo debiutinį albumą „Postsovpop“, o po dvejų metų pasirodė antrasis – „Marijos žemės superhitai“. Šiemet ruošdamasi dalyvauti „Eurovizijos“ dainų konkurse grupė išleido dar ir mini albumą „Eastern European Funk EP“.

Koncerto metu uostamiestyje „InCulto“ sugros ne tik naujausius savo kūrinius, bet ir kompozicijas iš ankstesnių savo albumų bei didžiausius savo hitus. Grupės  gerbėjai  tikrai turėtų atpažinti tokius radijo stotyse nuskambėjusius naujojo albumo kūrinius, kaip „Eastern European Funk“, „Close to Midnight“ ir „Keep on Dancing“.

Pasak Jurgio Didžiulio, pats naujausias grupės radijo singlas „Close to Midnight“ atlikėjams yra viena mėgstamiausių naujojo albumo dainų ir patenkins poreikius tų žmonių, kurie rimtai žiūri į šokius ir yra ištroškę „diskotekinio sprogimo“. „Džiaugiamės, kad naujo albumo dainomis stipriai papildysim savo šokio aikštelės užkariavimo arsenalą“, – tvirtino grupės lyderis.

Grupė savo albumą ir naująją koncertinę programą spėjo pateikti ir užsienio šalių muzikos gerbėjams. Su nauja koncertine programa vaikinai šventė Heloviną ir išjudino susirinkusią publiką Londono klube „The Queen of Hoxton“. O likus kelioms dienoms iki pasirodymo Klaipėdoje grupė šviežiais kūrybos vaisiais pasidalys ir su Dublino publika.

Pavadintą „Arčiau tavęs“ naujojo albumo pristatymo turą lydi ir nestandartinė idėja.  Siekdami kuo labiau išlaikyti pagrindinę albumo mintį, „InCulto“ vyrukai pažadėjo savo pasirodymus surengti ir žmonių pagedaujamose netradicinėse koncertams vietose. „Tai gali būti namai, kaimyno garažas ar tetos vardinių šventė, o gal kažkas pasiūlys nakvynę ar tiesiog pakvies arbatos – viskas tinka, lauksime kvietimų, atsirinksime pačius įdomiausius ir važiuosime į svečius“, – teigė grupės lyderis J.Didžiulis.

Uostamiesčio „Kiwi“ klube šeštadienio vakaro nuotaiką „InCulto“ vyrukams padės kurti Klaipėdos didžėjai Yakoff ir Tru bei klubo rezidentai  Manchini ir DruGys.


Šiame straipsnyje: incultomuzikaKiwi klubas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių