„Kiwi“ klubas švęs su šokių grupe iš Latvijos ir K.Torrau

Klaipėdos naktinis klubas „Kiwi“ į meilės jūrą uostamiesčio klubų lankytojus panardins jau šį šeštadienį.

Nenumaldomai artėja...

Nes nenumaldomai artėja diena, kurios metu pakvaišę iš meilės darysime įvairias staigmenas savo simpatijų objektams, gatvės nusidažys popierinių širdelių raudoniu, o tūkstančiai įsimylėjėlių visame pasaulyje šluos šokoladinių saldainių ir gėlių parduotuvių vitrinas. Šią masinę teigiamo jausmo psichozę kasmet sukelia šv. Valentino diena. Šiemet ji išpuolė pirmadienį, taigi švęsti galima pradėti jau savaitgalį.

Vasario 12-ąją „Kiwi“ kubas uždegs romantišką šviesą vakarėliui „Kiwi in love“, kuriame jausmų audras kels populiaraus Rygos naktinio klubo „Push “ šokių grupė „Exotic push dancers“ bei Lietuvos šokių muzikos pionierius Kastis Torrau.

Šoks viešnios iš Rygos

Tikram naktinio gyvenimo vilkui nereikia pristatinėti Rygos klubo „Push“. Egzotiškiausi vakarėliai, žinomų Latvijos ir užsienio didžėjų pasirodymai bei tūkstančiai klubų lankytojų, kiekvieną savaitgalį keliančių rankas į viršų po vienu stogu – Latvijoje visą tai galima sutalpinti į vieną žodį „Push“. 

Tačiau pagrindine šio klubo vizitine kortele galima vadinti šokėjų komandą „Exotic push Dancers“. Rinktinio grožio merginos savo pasirodymais kiekvieną savaitgalį kaitina Latvijos klubų lankytojų aistras. Šios šokių grupės programos neapsiriboja vien elementariais go go šokio judesiais. Makabriški mados šou pristatymai, temperatūrą keliantys bikini vakarėliai ar ekscentriški Lady Gaga šou stilistika dvelkiantys pasirodymai yra kasdieninė nežemiško grožio šokėjų duona.

Šį šeštadienį „Exotic push dancers“ merginos atvyksta į Klaipėdą su išskirtine meilės šventei  paruošta programa. Jos tikslas bent vienai nakčiai sukelti tokį jausmų cunamį, kurio jėgos vedami  kiekvieną savaitę juda aktyviausi Rygos klubų lankytojai.

Jausmus kaitins K.Torrau

Prie meilę spinduliuojančio vaizdo visada reikia jausmus kaitinančios muzikos. Šią atsakomybę šeštadieniui prisiėmė Lietuvos šokio muzikos veteranas K.Torrau bei klubo rezidentai.

Šiuo metu „Atari“ komandos narys intensyviai kuria savo naują produkciją, o į Klaipėdą sutikti meilės šventės atvyks vedamas sentimentų šio miesto publikai. Šokių aikštelių valdytojas išdavė paslaptį, kad šio ypatingo vakarėlio metu pristatys ir naujausius savo darbus.

„Šį kartą esu nusiteikęs groti stipriau ir būtinai išbandyti savo naujausius kūrinius, kurie, tikiu, kad patiks Klaipėdos publikai. Juolab kad Mindaugėlis sakė, jog viena iš mano naujienų labai puikiai veikia „Kiwi“ šokių aikštelę. Nekantrauju tai pamatyt”, – teigė K.Torrau.

Prodiuseris ir didžėjus šv. Valentino dienos nelaiko tik komercine švente ir prasitarė, kad tą dieną jo gyvenime visada tvyro labai ypatinga ir pakili nuotaika.

„Valentino dieną klube įsivaizduoju tik su tyru meilės jausmu muzikai, ir taip turėtų būti visada. Kitokią meilės formą palieku namie. Prisimenu, mokykloje labai stengdavausi iš popieriaus pagaminti kuo išskirtinesnę širdelę ir padovanoti ją simpatijai. Dovanojimo procesas būdavo sudėtingiausia dalis…”, – prisiminimais dalijosi Lietuvos šokių muzikos žvaigždė.

„Kiwi in love“ vakarėlis skirtas visiem mylintiems, mylėjusiems ar vis dar šio jausmo ieškantiems klubų lankytojams – visa naktis, pulsuojanti tik tyriausiu planetos jausmu muzikai, žmonėms ir šokiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių