K.Ivanovą ištiko šokas išvydus kaimiečių gyvenimo sąlygas

Grįžti į straipsnį

Tikrai

Tikrai  portretas
Būtų gerai ir labai labai naudinga,kad seimo nariai ne šokių ir dainų konkursuose dalyvautų, o lankytų į gyvenimo užribį nusiritusių žmonių šeimas.Net neabejoju,kad dauguma seimo ponų lygiai taip pat būtų šokiruoti ir ištikti stabo nuo patirtų reginių.

o kas

o kas portretas
tokia K. Ivanova?

p

p portretas
Kas ta Ivanova gal iš kitos planetos,koks čia šokas gali būti,lietuviui tai įprasta

jonas

jonas portretas
sakai iprasta ?nu as tai kaip kaime nebuves , tai man irgi naujiena .kas su tuo nesusiduria tiesiogiai , tam tai naujiena .

Gal

Gal portretas
Reikėtų kitais metais laidos ne "Žvaigždė policininkas", o "Seimo narys policininkas" arba "Seimo narys- socialinis darbuotojas":-) Ir visiems (seimo nariams) nebūtų galima atsisakyti nuo dalyvavimo tokioje laidoje. Visiems būtų naudos: ir nuskriaustiesiems ir išrinktiesiems :-)

opa

opa portretas
tai vilniaus krastas-nieko nuostabaus,,,gerai kad ji aplankytu vilniaus stoties rajona ir pamatytu kokie ten cirkai darosi-kazkas klaikaus

tai

tai portretas
ir bega nuo tokiu "gyvenimo" salygu zmones bet kur. Ir svarbiausia, jie jau tikrai niekada negris i krasta, kuriame patyre tik pazeminimus ir skurda. Bet isvadu niekas nedaro: mokyklos kaimuose toliau uzdarinejamos, naikinami pastai, ambulatorijos, bibliotekos. Nevazineja viesasis transportas. Siaubas. Taigi - laimingi tie, kurie atrado jegu ir pinigu bilietui i viena puse. Tokia, tatai, liudna realybe.

o

o portretas
mane istiko sokas kai isgirdau kaip ji kalba rusiskai:DDD pavarde rusiska o kalbet nemoka:DDD

to 8

to 8 portretas
ir kur isgirdai kalbant rusiskai? o prie ko pavarde ir kalbejimas rusiskai.? tai jeigu tevai lietuviskai kalba , tai ir vaikai lietuviskai . be to, juk rusu kalba neprivaloma mokykloje;DDD juokingas komentaras tavo;DDD .

Jooo

Jooo portretas
Girdejau ir as kaip rusiskai slibizavojo per zvaigzde policininkas laida:)

Rusu mazai kas moka

Rusu    mazai kas moka portretas
Dabar ne rusu , o anglu populiari kalba.

Hm

Hm portretas
Taigi Lietuvoj gyvenam , lietuvisai ir kalbam:) Mane tai net siutina kai isgirstu rusiskai.

Taip

Taip portretas
pritariu 1 ir 5 komentatoriui

per kurią vietą

per kurią vietą portretas
ji žvaigždė , ir kokioj padangėj ?

Ona

Ona portretas
Kai pamaciau video ir man buvo sokas . Pasirodo zmones visai prasigere ir gyvena baisiomis salygomis.

Rasa

Rasa portretas
Kažkada kaime žmonės gyveno geriau nei mieste.Nes buvo stiprūs ūkiai.O dabar viskas privatizuota ir priklauso vienam kokiam nors verslininkui,kuris kaimo žmones laiko kelintarūšiais ir pinigus už nudirbtus darbus moka tik iš gailesčio.Tai iš ko tam kaimo žmogui gyventi?

pritariu

pritariu portretas
Pritariu,kad seimo narius reikia ne į visokius dainų ar šokių projektus siūsti,bet įdarbinti kokiu socialiniu darbuotoju ir išsiūsti į kaimą.Tada pamatys,kaip žmonės gyvena.

Dora

Dora portretas
,kad jie dar turi sukriosusi televizoriu,o nuo spalio ir to nebematys.Kaimieciai dirba daugiausiai uz bet koki miescioni, ir ka turi?Miescionys uzsiima visokiais bizniukais (ks cigaretes platina.kas baltus miltelius) vis kazkaip prsimano.O kaimietis isardes paskutini megstini numezges kojines ir tu parduoti negali i toki panasu neirks, o i miesta vezti parduoti kelione kainuoja ,ir kojines beiseina velt ui taip ir nebeparvezi duonos.Taciau vienam ukininkui atliko isbrokytu selenu ,tai as visko pridejusi dukofkeje iskepiau i duona panasia kepineli.Taip ir sstumiaames.Nei mums galvoje tie rinkimai,nei mes apie ji glvojame.O i kompiuteri parasiau ne i savo,o i kaimynu berniuko.Tai ka Ivanova,tu labai gerai pagal mumis gyveni,o dyvytis nereiketu.Pasidyvysi po 10 metu, tada tikri dyvai bus.Jei mes nieko nepasiekem per 20 metu su virsum,dabar mes krentame dar gyliau i duobe.Gal tikrai ,kaip buvo rasoma ,kad gyvieji pavydes mirusiems.Tikrai to bijau jei gyvensiu.Gaila tik jaunu.Taciau, gal jie susipras ir ras lesu nors kelionei i viena gala.

to dora

to dora portretas
tik nereikia sakyti , kad kaimuose bizniuku nevaro :)) juk visi suprantam , kad zole mieste neauga , ir samagono niekas daugiabuciuose po kaimyno langu neverda ...

eja

eja portretas
nebejuokina tegul,ar is kitos planetos visi nusileido,na tokiu tupu dar nemaciau,ko cia stebetis,ka ji televizoriaus neziuri,knygu neskaito,nesidomi,nemato kaip kaime gyvena,koks gyvenimas,ir kam vaidinti,apaktiis nustebimo,naka ji supranta kaimieciu gyvenima,apie karves,zemes uki ir darzus,kojos gyvenima ten nekelus,nei darzu ravejus,nei karviu melzus,mesla mezus,kur jau ten,prasmirs,nagytes nusilaus prasmirs ir baltas rankytes issiteps.

as

as portretas
labai jau mescione senai po jonavoj buvo pas babulka kaime

lina

lina portretas
Esu medike ir teko atlikti praktika Klaipedos rajone. Patikekit. Nereikia niekur nusiristi. Zmones saziningi, kaimieciai, vaikai susirgo... O tame paciame kambaryje uztvertos kiaules, vistos, nes tvarte salta gyvuliukams, visi vienoj troboj, kad silciau butu. Lauke -20C. Graudu darosi pamacius tokius vaizdus.

Galerijos

Daugiau straipsnių