Kino vakarai Vilniuje - kartu su filmų aktoriais

Ar kada nors svajojote pažiūrėti savo mėgstamą filmą su pagrindiniu jo aktoriumi? Rugpjūtį tokia galimybė atsivėrė vilniečiams ir miesto svečiams.

Organizacijos "Aktorių klubas" veikla startavo šių metų rugpjūčio 6-ąją. Planuojama, kad lauko kinas miestiečius džiugins iki rudens.

"Visą rugpjūtį ant Tauro kalno vyks net aštuoni kino vakarai, kuriuose dalyvaus visiems žinomi lietuviško kino aktoriai. Kiekvieną dieną nuo 19 val. lankytojai galės stebėti filmus bei nuostabią Vilniaus panoramą lauko terasoje", - intriguoja projekto sumanytojai.

Rugpjūčio 13-ąją pirmą kartą buvo įjungtas kino ekranas - čia susirinkusieji turėjo galimybę stebėti Artūro Pozdniakovo muzikinį filmą "Kažkas atsitiko". "Foje", Vytauto Kernagio bei "Anties" muzikiniai kūriniai tąsyk sukūrė šiltą bei jaukią vakaro atmosferą.

Šį penktadienį "Aktorių klubas" savo lauko kino salėje miestiečių lauks rodydami Arūno Žebriūno filmą "Velnio nuotaka". "Tai vienas savičiausių lietuviškų kino filmų. Tai filmas, kuris yra tituluojamas lietuviško kino šedevru", - liaupsių "Velnio nuotakai" negaili oganizatoriai.

Ne mažiau svarbus projekto akcentas - pagrindinių filmų aktorių dalyvavimas lauko kine. Šį penktadienį į filmo peržiūrą atkulniuos ir su žiūrovais bendraus aktorė Vaiva Mainelytė.

"Pažadame nepamirštamą penktadienio vakarą", - patikina renginio organizatoriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių