Kino teatruose – žmonijai pražūtinga ateivių ataka

Gruodžio 3 d. Lietuvos kino teatruose – įspūdingų specialiųjų efektų gausaus fanstastinio trilerio „Horizontas“ premjera.

Ambicingą trilerį apie ateivių invaziją į Žemę sukūrė katastrofų superfilmo „2012“, populiariausios visų laikų juostos „Įsikūnijimas“ ir daugybės kitų kino hitų pradedant „Titaniku“ ir baigiant „Keista Bendžamino Batono istorija“ specialiųjų efektų kūrėjai – broliai Colinas ir Gregas Strause‘ai.

Šįkart C. ir G. Strause‘a patys ėmėsi kino režisūros ir žiūrovams žadą įspūdingą reginį: „Filme nežemiška šviesa įtraukia, prikausto žmones ir juos sunaikina. Žinote, dažniausiai atskridę ateiviai visus iššaudo lazeriniai spinduliais, o mes pagalvojome, kodėl nebūtų galima išnaudoti žmogiškos natūros silpnybių prieš jį patį. Kaip tame posakyje „smalsumas pražudė katę“, taip ir su ta paslaptinga šviesa – ji prikausto, nebegali į ją nežiūrėti.“

„Horizontas“ pasakoja apie galingą ateivių invaziją į Žemę. Žmones, tarsi niekingus vabalėlius, nuo žemės paviršiaus šluoja paslaptingi šviesos stulpai. Visi supranta, kad gatvėse prasidėjo negailestingas žmonijos valymas. Išvengusiems pražūtingos šviesos dėl savo gyvybių teks susigrumti su nežemiškos kilmės būtybėmis...

Trileryje „Horizontas“ žiūrovai išvys gerai pažįstamus aktorius: Ericą Balfourą („Mergišius“, „Kruvinosios skerdynes Teksase“), Scottie Thompson („Žvaigždžių kelias“), Davidą Zayas („Nesunaikinami“), Donaldą Faison („Bernvakaris Las Vegase“), Brittany Daniel.

Nuo šiandien – filmas visuose Lietuvos kino teatruose.


Šiame straipsnyje: Horizontas

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių