Kino teatruose – intriguojantis Holivudo žvaigždžių meilės trikampis

Spalio 8 d. pasaulio ir Lietuvos kino teatruose – intriguojanti kino premjera – ryškiausių Holivudo žvaigždžių kupina juosta „Stounas“. Filme į pavojingą meilės trikampį įsisuka Robertas De Niro, Edwardas Nortonas ir Milla Jovovich.

Dviejų „Oskarų“ nominantui Edwardui Nortonui patikėtas pavojingo kalinio Stouno vaidmuo, kino ekranų gražuolė Milla Jovovich įkūnija jo žmoną, o legendinis Robertas De Niro – dvigubai vyresnį Stouno prižiūrėtoją Džeką, kurį suvilioja Millos herojė.

Filme taip pat vaidina „Auksinio gaublio“ savininkė, lietuviams puikiai pažįstama iš televizijos serialo „Šešios pėdos po žeme“ – aktorė Frances Conroy.

Siužetas sukasi apie nuteistąjį Stouną, kuris siekia bet kokia kaina įtikinti savo prižiūrėtoją Džeką, kad jau pasikeitė ir yra vertas laisvės. Tam jis netgi pasiryžęs paaukoti brangiausią, ką turi – savo gražiąją žmoną, kurią pats sukursto sugundyti dvigubai vyresnį vyrą. Filme užverda paini ir klastinga aistros, išdavystės, melo ir nuodėmės istorija, kuri pakeis visų trijų herojų likimus amžiams.

Filmas tapo tikru iššūkiu M. Jovovich, kuriai teko nusifilmuoti keliose itin atvirose scenose. Aktorė teigia, kad grįžusi namo, dėl filmavimo aikštelėje tvyrojusios įtampos, ji netgi apsipildavo ašaromis: „Lucceta buvo labai sudėtingas personažas, daug atvirų ir nuogų scenų. Buvo labai sunku, ypač, kai reikėjo suartėti su žmogumi, kurį pažįsti vos vieną dieną. Labai sunku. Po visko jausdavausi tiesiog sugniuždyta“, – pasakojo aktorė.

Tuo tarpu E. Nortonas dėl vaidmens šiame filme kurį laiką leido tikroje kalėjimo kameroje su dviem nuteistais narkotikų prekeiviais – mokėsi iš jų kalėjimo terminologijos ir sėmėsi kriminalinės jų gyvenimo patirties.

Millos Jovovich, Roberto De Niro ir Edwardo Nortono aistros – jau kino ekranuose.


Šiame straipsnyje: StounasEdwardas Nortonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių