Kiek maistui išleidžia scenos įžymybės?

Ar įmanoma tautiečiui skaniai pavalgyti, per dieną išleidžiant vos penkis litus? Kiek maistui išleidžia eterio įžymybės? Korespondentai lygiai už penkis litus parduotuvėje pirko grikių ir sviesto, o išvirę puodą košės atkeliavo į šokių projekto „Šok su manimi“ užkulisius. Ar žinomi televizijos veidai išdrįso paragauti šio valgio? Pikantiškas reportažas, kuriame įamžinta šaukštą rankoje laikanti įspūdingos figūros savininkė Diana Martinėlė, grikių aromatu besimėgaujantis buvęs krepšininkas Matas Niparavičius, koše susidomėjęs „ventukas“ Juozas Butnorius ir kiti „Šok su manimi“ dalyviai – jau šįvakar nauju „Be komentarų“ laiku – 20.30 val.

„Oi, labai neskani grikių košė. Vienos jos tikrai nevalgyčiau, nebent – kaip garnyrą. Aš per dieną maistui išleidžiu penkiasdešimt litų, ne mažiau, – prisipažins tarptautinių ryšių ekspertė Diana Martinėlė, kuri įsitikinusi, kad jei per dieną maistui galėtų išleisti tik penkis litus, ji būtų dar lieknesnė: – Gerčiau vien kefyrą ir būčiau labai laiba ir grakšti!“

Priešingai nei šeštadienį su „Šok su manimi“ atsisveikinusi D. Martinėlė, grikių košei neatsispirs kiti projekto dalyviai. „Labai skanūs grikiai, tik mėsytės trūksta“, – eteryje guosis Veronika Gordijevskaja, M. Niparavičius ir J. Butnorius.

„Ventukų“ lyderio partnerė šokėja Katerina Voropaj papasakos apie savaitę trukusią grikių košės dietą: „Baigiantis tai savaitei jaučiausi labai silpna, net galvą reikėdavo prilaikyti, todėl perėjau prie mėsos ir duonos. Manau, dauguma tautiečių yra priversti pirktis maistą vos tik už penkis litus per dieną, todėl jau yra išmokę visokių gudrybių.“


Šiame straipsnyje: Diana Martinėlėšok su manim

NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
o tai kad man visiškai pofig, kiek barakudos prageria, praėda, ištaško skudurams-chemijai ir t.t. Nes skirtingai nei didžioji dalis normalių žmonių jos tų pinigų NEUŽDIRBA.

asta

asta portretas
o martinėlė scenos įžimybė???
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių