„Keturkojo šou“ kūrėjų pasivažinėjimas rogėmis baigėsi avarija

„Jeigu jūsų augintiniai, kaip ir laidos vedėjas taksas Marselis, laukia nesulaukia pavasariškos šilumos bei saulės spindulių, tai mūsų herojai jus greičiausiai nustebins“, – žada „Keturkojo šou“ vedėja Skaiva Jasevičiūtė, TV8 eteryje šį sekmadienį 11.45 val. pasirodysianti kinkinių šunų apsuptyje.  

Net dvi dešimtys energingų kinkomų keturkojų, kasmet laukiančių pirmojo sniego, taps akivaizdžiu įrodymu, jog yra norinčių, kad žiema Lietuvoje tęstųsi ištisus metus!

Vos tik pamatę, kad šeimininkas prie jų voljerų prieina nešinas pakinktais, šie gyvūnai nebegali nustygti vietoje: šokinėja, loja ir akivaizdžiai tikisi, kad šįkart kaip tik jiems teks laimė traukti šeimininko roges.

Lėkti per apsnigtą mišką – didžiulis malonumas ne tik šunims, bet ir tiems, kuriems nusišypso laimė sėdėti jų traukiamose rogėse. Tuo įsitikino „Keturkojo šou“ kūrybinė grupė, o laidos operatorius rogėse su filmavimo kamera rankose sugebėjo patekti į avariją! Įspūdingas reportažas apie egzotiškas žiemos pramogas – šunų kinkinių sportą – TV8 eteryje – jau šį sekmadienį.

Antrasis „Keturkojo šou“ reportažas pasakos apie lietuviškos muzikos gerbėjams puikiai pažįstamos merginos augintinius. Dainininkė Simona Čėsnaitė, be kurios dainos „O, mama, man jau aštuoniolika“ tikriausiai nepraeina nė vienas 18-as gimtadienis ir kurios balsą, sakantį „Mums, mylinčioms ir mylimoms, moterims“, kasdien girdi TV8 žiūrovės, ilgai negalėjo nuspręsti, kokios spalvos šuo jai patiktų labiau – juodas ar baltas.

Sprendimas buvo originalus: mergina iš karto įsigijo dvi tos pačios veislės, tačiau skirtingų spalvų atstoves – škotų terjeres. Juodaplaukę pavadino Gile, o kviečių spalvos – Mege!

Simona savo augintines myli, lepina ir abi jas vadina taip, kad interneto komentatoriai, nemėgstantys šunų, po laidos tikrai vėl turės dėl ko paburbėti, tačiau Simonai tai – nė motais!

„Keturkojis šou“ su savo laidos herojais susitiks jau šį sekmadienį, vasario 19-ąją, 11.45 val. tik per TV8!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių