Kembridžo kunigaikštienės apdaras - konflikto sūkuryje

Kembridžo kunigaikštienė Catherine atsidūrė pačiame neįtikėtino konflikto viduryje tarp gyvūnų teisių gynėjų ir vieno buvusio susikompromitavusio politiko, dėl britų karališkosios šeimos atstovės dėvimų neva natūralaus kailio kailinių.

Princo Williamo sutuoktinė šį mėnesį buvo nufotografuota su dirbtinio kailio paltu Londone. Šią nuotrauką pastebėję Tarptautinės prekybos kailiais federacijos pareigūnai įkėlė ją į savo tinklalapį svetainėje „Facebook“ ir paskelbė, kad kunigaikštienė apsivilkusi „klasiškais kaliniais“.

Tačiau gyvūnų teisių gynėjų organizacijos PETA vadovai susisiekė su karališkaisiais rūmais ir išsiaiškino, kad kaliniai nuotraukoje yra siūti iš dirbtinio kailio.

PETA prezidentė Ingrid Newrik parašė laišką Tarptautinės prekybos kailiais federacijos bosui Markui Oatenui, kuris 2006 metais turėjo atsisakyti parlamento nario mandato dėl nesantuokinių homoseksualių santykių.

Savo laiške I.Newrik grasina imtis teisinių veiksmų, jeigu nuotrauka nebus pašalinta iš socialinio tinklaraščio. Ji teigia, jog „kunigaikštienės kanceliarija PETA skirtame laiške patvirtino, kad “Jos Karališkoji Didenybė nedėvi natūralių kailių. Paltas nebuvo kailinis„. Todėl mes reikalaujama nedelsiant pašalinti nuotrauką iš savo tinklalapio ir viešai paneigti ankstesnį savo teiginį“.

„Paskelbti, kad kunigaikštienė dėvi natūralius kailius yra ne tik neteisinga, bet ir užgaulu.... Vaizduoti naująją kunigaikštienę, dėvinčią ką nors tokio įžūliai žiauraus ir prieštaraujančio jos šalies vertybėms, yra įžeidimas“, - rašoma laiške.

M.Oatenas iš parlamento pasitraukė paaiškėjus, kad jis buvo neištikimas savo žmonai ir ją apgaudinėjo su gėjumi, teikiančiu seksualines paslaugas už pinigus.


Šiame straipsnyje: Kate Middletonprincas Williamas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Kam būti kunigaikštiene ir nedrįsti apsigobti natūraliu kailiu? ...Na, derzaite... :)

Taip skuba

Taip skuba portretas
paskelbti tokią sensaciją, kad kaliniai nuotraukoje yra siūti iš dirbtinio kailio.Jau KALINIUS siuva.:(

IR ISVIS

IR                 ISVIS portretas
Koks kieno reikalas , kaip zmogus apsirenges . Gi nedave ji priesaikos jog visa gyvenima nedeves naturaliu kailiu ar odu ...............
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių