K.Costneris papasakojo apie rasinį veiksnį dėl W.Houston vaidmens

JAV aktorius Kevinas Costneris šeštadienį sakė, kad kartu su juo filme „Asmens sargybinis“ (Bodyguard) nusifilmavusi Whitney Houston tik per plauką gavo tą vaidmenį, nes buvo juodaodė ir neturėjo pakankamos vaidybos patirties.

Per velionės dainininkės laidotuvių pamaldas K.Costneris papasakojo manęs, kad W.Houston buvo tobula popžvaigždės Reičel Maron vaidmeniui, bet filmo prodiuseriai tuo metu perspėjo, kad baltaodė ir labiau patyrusi aktorė galėtų tikti labiau.

„Raudonos vėliavėlės pakilo iškart. “Galbūt turėčiau tai truputį apgalvoti", - prisiminė K.Costneris ir pažymėjo, kad nors W.Houston buvo pasiekusi šlovės zenitą kaip dainininkė, didžiajame ekrane ji dar nebuvo pasirodžiusi.

„Galėtume pagalvoti ir apie kitą dainininkę“ - toks buvo vienas pasiūlymas. „Galbūt kokią nors baltąją“. Niekas to neištarė garsiai, bet tai buvo teisingas klausimas, - pasakojo K.Costneris. - Pasakiau visiems, jog atkreipiau dėmesį į tai, kad Whitney yra juodaodė. Vienintelė problema ta, kad ji buvo tobula tam, ką bandėme daryti".

„Kambaryje pasijuto šioks toks palengvėjimas, kai sužinojome, kad Whitney bus gastrolėse ir negalės filmuotis mūsų filme. Susirūpinimas sugrįžo iškart, kai pasakiau, kad turėtume atidėti (filmavimą) ir palaukti vienus metus“, - sakė aktorius.

Bet „savo garbei“ filmo prodiuseriai „Warner Brothers“ parėmė K.Costnerio instinktą. Filmas tapo tarptautiniu blokbasteriu, tačiau prieš tai W.Houston dar turėjo įveikti ir savo pačios abejones dėl šio darbo, taip pat - filmavimo bandymus.

„Bandymų diena atėjo ir aš nuėjau į jos vagonėlį, kai kirpėjai ir makiažo specialistai baigė savo darbą. Whitney buvo išsigandusi. Turbūt didžiausia popžvaigždė pasaulyje nebuvo tikra, ar yra pakankamai gera, - sakė K.Costneris. - Ji nemanė, kad gerai atrodo. Buvo koks tūkstantis dalykų, kurie jai atrodė blogi. Paėmiau jos ranką ir pasakiau jai, kad ji atrodo nuostabiai. Pasakiau jai, kad būsiu su ja kiekviename šio kelio žingsnyje“.

Hitu tapusi pagrindinė filmo daina „I Will Always Love You“, kurią daug kas laiko W.Houston vizitine kortele, taip pat galėjo visai nepasirodyti, per dainininkės laidotuvių pamaldas atskleidė K.Costneris.

„Jos filme neturėjo būti. Pirmasis pasirinkimas turėjo būti “What Becomes of a Broken Heart?„, bet prieš metus ji buvo pasirodžiusi kitame filme ir mes jautėme, kad ji nepadarytų reikiamo poveikio“, - sakė K.Costneris.


Šiame straipsnyje: Whitney Houston

NAUJAUSI KOMENTARAI

siaubas straipsnis

siaubas straipsnis portretas
Devintoko lygio vertinys iš anglų kjalbos. Ar nėra normalių vertėjų, na bent jau teksto redaktorių?

na

na portretas
man tai slykstu , nes ir po mirties vien reklaminiai gabalai , ir spekuliacijos , kad tik dar kuo ilgiau palaikyti susidomejima išspaudžiant iš mirties fakto viską ką tik galima .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių