K.Brazauskienė: mane smerkė, bet man ir pavydėjo, nes buvo ko

Grįžti į straipsnį

Kapitalistinė realybė

Kapitalistinė realybė portretas
Lietuvos kapitalistinėje santvarkoje yra įteisintas sukčiavimas, plėšikavimas, aferos... Engti žmones ir lobti buržujams leidžiama, kiek tik jie geidžia... Deja, ne visi suvokia, jog valstybėje yra ribotas pinigų kiekis (jeigu ji nespausdina banknotų ant tualetinio popieriaus). Jeigu saujelė erkių susigrobia ir susikrauna milijonus ir milijardus, kitiems lieka apčiulpta špyga. Lietuvoje puikiai veikia principas: "Iš visų atimti ir susikrauti sau milijonus". Kaip kitaip pavadinti, kai 1% (1.035 dirbančiųjų) atlyginimų vidurkis - apie 31.800, o 99% (1.287.000 dirbančiųjų) - apie 1650 Lt. Pvz. - 10 m. veikusi "Vilniaus parkavimo kompaniją", kurią įsteigė buvęs Seimo narys, pristačiusi automatų ir sudariusi sandėrį su savivaldybe, teisėtai reketavo (kitaip negaliu pasakyti) Viniaus vairuotojus už parkavimą gatvėse. Kaip vėliau paaiškėjo, savivaldybei iš to nebuvo beveik jokios naudos - tik 10%. „Dalkijai“ išnuomota „Vilniaus energija“ reketuoja gyventojus, lupdama devynis kailius už šildymą ir karštą vandenį. Tą patį daro namų administratoriai, liftų prižiūrėtojai it kt.. "Kitos paslaugos" už 3 kmb. bt. prieš trejetą m. buvo 36-38 Lt. Dabar – 117. "Prakeikto" socializmo laikais tokių nesąmonių nebuvo. Kainos nekito dešimtmečiais. Prisimenu, gal 1980 m. benzinas pabrango nuo 7 iki 10 kap./ltr. Buvo paskelbta prieš pusmetį, ir tai visi piktinosi.

Anatolijus

Anatolijus  portretas
Kur mes ritamės? Apie ką spauda rašinėja ? Kokie pavyzdžiai mūsų jaunimėliui ? Šlykštu net apie tokias moteris skaityt .Fui .

Jobsas

Jobsas portretas
As NENOREJAU pasakyti NE. Ne NEGALEJAU. Tai ir yra teisingas atsakymas, kodel ji istate amziaus ragus Butrimui. Turgine puikiai zinojo , kad su partiniu kuiliu galima pasidaryti be galo daug saibu. Dabar tu nenori deklaruoti pajamu,bet GALI. Tai vienintelis kelias atgauti garbe, nors tu jos niekada neturejai.

Liuda

Liuda portretas
Kad Kristutė gera šeimininkė - sutinku, bet parlamentarė -truputi lyg ir ne visai....

Sniegas

Sniegas portretas
Cia kaip pasakoj - kai si poniute tik praveria burna - "rupuzes sokineja" jai is burnos.Na , tiesiog kiekviena karta nusisneka . Kalbejimas - sidabras , tylejimas - auksas. Ir vel Kristinute praleido gera proga suskaiciuoti iki 10 , pries isvemiant eiline nesamone. O tai kada "reik teket" 3 karta ir uz ko , negerbiamoji "barakudu motina" ? Ar jau is "barakudu" statuso taikotes i "pumu"? Gal jau taikotes vel isteket uz kokio jauno alfonsiuko si karta ? Tik klausimelis - ar tokiam statuse reikia sitaip nusikliedeti ? Ar Lietuvos merginom ir moterim reikalingas toks pavyzdys? Ir si asaba nesioja ex prezidentienes varda ...Dieve , Dieve - kokia geda.

Maryte

Maryte portretas
...o trecia santuoka - rafinuotiems sukciams ir karjeristams ?

antipolitikas

antipolitikas portretas
kada ir kas paaiskins is kur pas ponia tokie turtai..kodel prokuratura neuzsiima ja..kodel ji dar nekalejime-juk ji brazausko rankomis plese lietuva,kada pagaliau vagys sedes kalejima,o ju turtas nacionalizuotas.Gal buve komunistai nel;eidzia viesinti ofiacialiai netersdamimi brazausko vardo?Manau teisingumas ausciau turi buti brazausku ir ausku,kiek galima is Lietuvos zmoniu tyciotis

V ASE

V ASE  portretas
Na baikit rodyti ta ponia kuri per lova pralobo

ESMĖ

ESMĖ portretas
DĖMESIO,INFORMACIJA: "Draugystės" viešbutis,sovietinės okupacijos metais buvo KGB irštva.Ponia Kristina Butrimienė,vėliau Brazauskienė nebuvo eilinė KGB užverbuota" slapta bendradarbė",dalyvavo spec operacijoje,maitinant Vilties Prezidentą Stasį Lozoraitį staigiai veikiančiais nuodais..Jaunoji lietuviukų karta net neįsivaizduoja,kas yra ši iš sovietinės okupacijos kilusi žmogysta,prifarširuota vogtais pinigais (viešbučio Draugystė "privatizavimo" afera)..Būtina nacionalizuoti spec agentų neteisėtai įsigytą turtą.

Galerijos

Daugiau straipsnių