K.Brazauskienė: kuo daugiau mylėkitės – tai padeda išlaikyti figūrą

Kristina Brazauskienė moterims, norinčioms patraukti aukštas pareigas užimančio vyro dėmesį, turi ką patarti.  Pirma, tokia moteris turi išmokti būti ne tik nuolanki, bet ir nevaržyti vyro laisvės.

Būtent tai, pasak Kristinos, – dažniausia moterų klaida.

Meskite lauk kvailus moteriškus principus... Kelkitės tokiu laiku, kad vyrui prabudus jau būtumėte pasidažiusios ir susišukavusios, kuo daugiau mylėkitės – tai padeda išlaikyti dailią figūrą“, - šį pirmadienio vakarą laidoje „Nuo... Iki....“ tikins Kristina Brazauskienė. 
Moteris atskleis, kokia reikia būti, kaip elgtis ir ką teks paaukoti, jei norite atkreipti vyro lyderio dėmesį.

„Daugelis moterų bando vyrą parklupdyti, išsireikalauti, kad tik joms būtų skiriamas jo dėmesys. Jos lenkia savo vyrus, parklupdo, o paskui sako: pažiūrėk koks tas išdidus vaikšto, tai ne tu čia tas, kuris šliaužioja“, - pasakos K. Brazauskienė.

Pasak garsiausio politiko Algirdo Brazausko žmonos, jei moterys daugiau girtų savo vyrus taip, kad jie galėtų vaikščioti iškėlę galvas manydami, kad yra patys geriausi, kur kas daugiau laimėtų.

Kristina taip pat atvers savo sodybos Aukštadvaryje duris, kurią pastatė specialiai savo vyrui Algirdui Brazauskui.

Ji aprodys sodybos teritorijoje esantį dar vieną namą. Tai savotiškas vyrų klubas, kuris turėjo būti skirtas tik ponios Kristinos vyrui ir jo draugams, ir jokia moteris, o tuo labiau kamera, nebūtų galėjusi ten įžengti.

Tad kokias moteris renkasi lyderiai, ir ką daryti, kad atkreiptumėte tokio vyro dėmesį –didžiausių verslo ir politikos lyderių žmonų Kristinos Brazauskienės, Izoldos Gudelis, ir Dainos Bosas interviu. Jau šį pirmadienio vakarą, gyvenimo būdo laidoje „Nuo...Iki...“ 19.55 val. per LNK su naująją laidos vedėja Giedre Talmantiene.


Šiame straipsnyje: brazauskienėlyderis

NAUJAUSI KOMENTARAI

mmmmmmmmm

mmmmmmmmm portretas
ar moterys vergės? ar jos savo norų, minčių negali turėt?

mociute

mociute portretas
Nu, mirk is juoko, pasiskaicius tokiu patarimu! :-D

2 mmmm

2 mmmm portretas
verges gal ne, bet indaploves tai geros
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių